Foruma hoşgeldiniz. Pilli bir saat mi istiyorsunuz yoksa mekanik mi bunu da düşünmeniz lazım bence. Mekanik saatlerde sapma olur yani bir hafta sonra saati bir dakika ileri veya geri gitmiş olarak bulabilirsiniz. Ayrıca belli aralıklarla kurmanız yada otomatik ise takmanız gerekir yoksa durur saat. Saatlerle ilgili pek bilgim yok dediniz diye söyledim bunları. Forumu karıştırırken öğrenmişsinizdir yada öğrenirsiniz zaten.
Ama ben alttaki cümlenizden bu saatin damat saati olacağı sonucunu çıkardım. Eğer durum böyleyse, öncelikle hayırlıklı olsun. Bu durumda mekanik bir saat çok daha uygun, uzun ömürlü olacaktır. Bakımlarını yaptıktan sonra yıllarca takar hatta belki oğlunuza bile verirsiniz. Durum bu değilse bu paragrafı kafaya takmayın ama bir aylık bir sürenizin olması ve hediye olacak olması bana bunu düşündürdü. Bir de almam lazım diyince tamam dedim damat saati bu (:
MMMacit yazdı:1 Ay İçinde Kendime Bi Saat Beğenip Almam Lazım Arkadaşlar Daha Doğrusu Hediye Olarak Gelicek Saat.
O fiyata alacağınız en güzel markalardan markalardan biri bence de Oris. Siz de büyük, kaba saatleri seviyorum demişsiniz, Oris tam uygundur size bence. Gösterdiğiniz modelin çelik kordonlusu daha hoş durabilir ona da bir bakın.