Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
tuttacromata » 17 Kas 2016, 13:10
Konu başlığını modlar değiştirmiş Longines Legend Diver fiyattan dolayı öncelikli tercihim değil. O yüzden şimdilik onu eleyebiliriz. Diğerleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-

tuttacromata
-
tuttacromata » 17 Kas 2016, 20:54
Seiko veya Orient aynı fiyat bandındaki İsviçre saatini döver mi ?
-

tuttacromata
-
arespoem » 22 Kas 2016, 19:20
Ben şahsen orient bambino ve tissot arasında kalsam seçimim tissot olurdu. Bambino sersi fiyatı nedeniyle giriş seviyesi olarak çok övülen bir model. Bir kez deneme şansım oldu genel olarak saat bana kalite hissiyatı yönünden zayıf geldi. Özellikle deri kordonu tam bir hayal kırıklığıydı. Hamilton ile kıyas dahi edilmez. Tissot Vidodate ve Le loche da Bambinodan daha kaliteli gelmişti bana. Nacizane izlenimlerim bunlar...
-

arespoem
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Watch1925 ve 92 misafir