TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Artya “Oh, My Dog!”

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Artya “Oh, My Dog!”

Mesaj Archezia » 04 Ara 2010, 01:49

cocoxe yazdı:Hahaha :lol:
Evet 1. resimde beyaz köpek ikincisinde pitbull üçüncüde de hakikaten hanımefendi eksik :lol: :lol: tespit süper :lol:
yanlız o yazdığım tasviri arattım bulamadım, oysa filmlerde tv'de ne kadar sık görürüz dimi ? Görmez miyiz yoksa :lol: :lol:
Yine iyi bulmuşsun helal olsun. birinci resim cuk oturmuş 8-)

Filmlerde çok görüyoruz ama pitbullu olmuyor onlar ya. Ben görmedim şahsen hiç. (:

Eğer muhteşem veren NickyNick değilse saati yaptıran bayan foruma üye olmalı. Yok eğer oyun sahibi NickyNick ise kendisinden saate bir daha bakmasını ve bizleri o muhteşem oyunu görme acısından kurtarmasını rica ediyorum. (: Kadının çok parası varmış, afedersiniz ama aklı da biraz kıtmış, köpekli saat yaptırmış işte.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj herofb » 04 Ara 2010, 10:05

arkadaşlar sorun köpekli saat yapılmış olması değil bende bırakın böyle ufak aksesuarları benim dana 30 kg olmasa kolye diye boynumda taşırım o kadar seviyorum ama buradaki saat gerçekten kötü fikir değil :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 04 Ara 2010, 17:27

Herojd11, bende senin gibi düsünenlerdenim. Fikir güzel!!! uygulanmasi her zevke hitap etmeyebilir ama bu dünyada klasik AP modellerine rezalet diyenlerde var :D Sonucta hersey zevk meselesi. Bu saati siparis eden arkadas ta bizim forumun coguna göre zevksizmis !!!! Hepsi bu...

Benim uygulamam biraz daha farkli olurdu... Mesela tepeyi CNC'de Pitbull basi gibi hazirlatirdim. Saati GMT yapar Bezel üzerine her rakam altina pati izi islerdim. Iclerine de rakamlari döserdim. Kayisi mümkün oldugu kadar köpegin rengine uygun yapmaya calisirdim. Kadrana daha fazla özen gösterirdim. Saniye kolunun alt kismina köpegin ismini yazdirtirdim v.s.

Hayal gücü iste :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 04 Ara 2010, 18:05

gerçekten hayal gücünle çok güzel bir saat tasarladın clk,tebrik ederim. CLK's Pitbull edition
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Archezia » 05 Ara 2010, 04:30

Fikire lafım yok zaten benim. Hayvan sevgisi konusunda herkesle kapışabilirim. Bırakın köpeği kediyi 2 tane "teke" bile besledim ben oğlakken alıp. İkisi de çok güçlülerdi antrenman yaptırırdım onlara ben (: Bir ara şahin de geçiyordu elime ama babam izin vermemişti gözümü falan çıkarır diye. (: Zaten belgesellerde gördüğüm gibi olur muydu bilmiyorum, olmazdı heralde. Neyse eskileri yad ettik şimdi saate geleyim. Clk'nın tarif ettiği saat ilginç ve güzel olur belki ama bu saat çok çirkin kadranı, kasası falan. Ayrıca benim anladığım önce portesini çizdirip sonra bir de pahalı bir saat yaptırmış bu kadın. Kadının sahip olduğu paranın on katı bile olsa böyle çirkin bir saate para vermezdim.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Önceki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners