TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Yorum

Mesaj menekseymm » 03 Ara 2010, 18:46

merhabalar ben damas kanyon da bu saati uzun uzun inceledim çok şık bir saat bir başka modeli Executive Dual Time
modeli ni çok beğendim tabii aralarında ciddi fark var maxi marine diver her zaman herşey ile kullanılabilir bir saat ama dual time modeli her zaman kullanılmaz artı dual time altın maxi marine çelik kasa ama maxi marine sıfır fiatı 8300.-chf bu saat e göre fıatı gayet uygun bu rakamlarda başka seçenekler önünğze çıkabilir ama Marka Ulysse Nardin çok iyi firma arkadaşımızın yazdığı gibi 2. el uygun ise gözünüz kapalı alın kyışına çiziğine bakmayın onlarda onun nazarı olsun Saygılar :)
Kullanıcı avatarı
menekseymm

Mesaj razz » 03 Ara 2010, 19:23

Arkadaşlar yorumlar için tekrar teşekkürler..
Saati tekrar gidip inceledim bugün.. Kayışın kısalığı biraz tereddütte bırakıyor beni.. Ciddi limitte kesilmiş kayış :) Uzun süre kullanımda veya sıcak hava da rahatsız eder mi bilemedim açıkçası..
Saat için bir teklifte bulundum yine de ancak henüz durum netleşmedi..

mlm; Panerai'ı satmayı düşünmüyorum zira şimdiye kadar takmaktan en çok hoşlandığım saatlerimden biri diyebilirim.. Bir ihtimal Submariner'ı satabilirim ancak ilk etapta aklımdan geçen nakit bir alışveriş..

mavisakal86; istenilen fiyat 4500,00 USD..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj drk » 03 Ara 2010, 19:34

Fiyat çok değil mi? Şimdi baktımda gray markette sıfırı bu fiyatlara satılıyor, 2. eli daha da ucuza.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj menekseymm » 03 Ara 2010, 19:37

fiat ı bence 2. el olarak yüksek sıfır alın bence artı diğer saatlerinizi satmayın maddi anlamda imkanız var ise alın çünkü alındı alındı alamadın mı alamazsınız yazık olur olur diğer saatlerinize saygılar :)
Kullanıcı avatarı
menekseymm

Mesaj razz » 03 Ara 2010, 19:58

Doruk, menekseymm demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum :) istenilen fiyatı direkt vermeyi hiç düşünmedim zaten.. Bahsi geçen ürünün yetkili TR distribütörü fiyatı, gray market fiyatı, TR piyasasındaki re-sale değeri ve oldukça kısa durumdaki kauçuk kayışı gibi parametreleri hesaba katarak yaptım teklifimi.. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj mlm » 03 Ara 2010, 23:30

Razz anlıyorum, satmayı düşünmemekte haklısın, çok güzel bir saat, güle güle kullanmanı dilerim dostum. Umarım günün birinde bizlerin de birer PAM'i olur. Zira her modeli ayrı güzel..
UN konusu da umarım gönlüne göre olur, kendin için en doğru kararı vereceğine eminim.. Şimdiden hayırlı(sı) olsun.. : )
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 04 Ara 2010, 08:31

Razz, senin elinden cok fazla saat gectigi icin tercih edebilecegin bir model ancak kendi yapmis oldugun elestirilerin üzerine ben birde saatin bezelinin zayif kaldigi yorumunu eklemek istiyorum. Sahsi tercihim bu model olmazdi. Ben portakal rengi olan modeline yönelir en azindan marjinal bir saate sahip olurdum. Sonucta senin PAM005 gibi All-Round bir saatin var. Bence bir daha düsün 4500 US ciddi rakam.

Not: Hatunlar Maxi Marine'lere bayiliyorlar!!! Ekstra bilgi olsun :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 05 Ara 2010, 14:35

Dostun yazmışsın oraya bir paragraf menfi nispette.. Tam çıkarken " Maxi Marine is a chick magnet..! ;) "
Masrafa sokuyorsun beni durduk yerde :)
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 164 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners