Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. Ben de kararsız kaldım açıkçası.. Yarın gidip tekrar bir denemeyi düşünüyorum..
Aslında kolumdaki duruşunu oldukça beğendim.. Markanın yeni nesil ürünlerinden biri olması itibarıyla bilek ( ve göz aynı zamanda

) dolduran bir oturuşu var kolda.. Fotoğraflardan çok daha güzel diyebilirim.. Özellikle kadran ve kasa işçiliği çok başarılı.. Beyaz zeminli date wheel yine aklımıza "neden?" sorusunu getiren üzücü bir detay.. Kauçuk kayış üzerindeki metal bağlantılar Titanyum.. Bir Bvlgari kayışı kadar ucuz durmadığını rahatlıkla söylebilirim ancak komple çelik olan modelin ışıltısına sahip olmadığı da aşikar Sedir Hoca'm..
Yeni nesil modellere alışmakta güçlük çeken ve saat mevzusunda biraz gelenekçi bir yapıya sahip olan bendeniz için marjinal bir adım, ama hemen yanında duran Graham ChronoFighter OverSize ile karşılaştırıldığında ise son derece mütevazi bir seçim

Bu arada belirtmekte fayda var; saat ikinci el..
Beni tanıyan arkadaşlar bilirler genelde saatlerimi ikinci el olarak alırım.. Bu saat de ikinci el olduğu için malesef aynı serinin farklı modellerini tercih etmek gibi bir şansım yok mlm ve Thevenin.. Başka bir deyişle eğer kauçuk kayıştan memnun olmazsam kendim daha sonra ayrıca bir çelik bilezik almak zorundayım..
Saat kondisyon olarak gayet iyi durumda.. Kullanılmış olduğunu belli edecek nispette yıpranmışlık olmamakla birlikte özellikle Titanyum bilezik tokasındaki birkaç ufak iz saatin daha önce takıldığını belli ediyor.. Bunun yanında kauçuk kordonun saatin önceki sahibinin bileğine göre bakla kesilerek ayarlanmış olması da bu yönde bariz bir detay.. Bereket saat koluma tam oturuyor ama kilo alırsam bu bana bayağı pahalıya patlar

Kutu/evrak seti mevcut ve eksiksiz..
Dediğim gibi henüz bir karar veremedim.. Bakalım, kısmet diyelim..