Watchplus yazdı:Merhabalar, öncelikle ilginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkürler![]()
Yoğun bir emeğin ardından ortaya çıkan işin hakkının verildiğini görmek benim için sahiden çok değerli.
Herhangi bir gruba bağlı olmadığımız için maalesef dağıtım ağımızı istediğimiz şekilde oluşturamıyoruz, ama özel mesaj ile bana ulaşırsanız en yakın nereden alabileceğinizi söyleyebilirim. En kötü ben kargo yaparım, bir şekilde mutlaka ulaştırırız elinize.
Tekrardan çok teşekkürler.
Ömer Sevil
Stingray yazdı:
Böyle değerli bir hediye vererek veda ettiğiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim Ömer Bey..
Ülkemiz koşullarında bir ilgi alanı üzerine süreli bir yayın çıkarmak,içerik hazırlığı,kağıt,baskı,dağıtım giderleri düşünüldüğünde imkansız gibiyken,üstüne zaten okuma alışkanlığımızın olmaması eklenince sponsor ve reklam desteği olmadan kişisel fedakarlıklarla ne yazıkki pek çok değerli yayın kaybolup gidiyor.uzun ömürlü ve sizi mutlu edecek projelerde yer almanızı dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rtalhaustun yazdı:
Emeğinize sağlık, müthiş hazırlanmış. Ayrıca sayın 'Stingray'in dediklerine de katılıyorum. Hakkını verdiğiniz nice alanlarda başarılar dilerim, bu nesilden nesile kalacak bir ansiklopedi.
o2o yazdı:
Ankara panora d&r da mevcut.
Tgm Tolga Abi teşekkürler. Mesajınızı görünce aklıma geldi.[emoji2][emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
darksilence yazdı:Merhabalar.
Ben az önce derginin kendi sitesinde abonelik için başvuruda bulundum. Bugüne kadar olan toplam sayıyı gönderileceği yazılıyor. 2011 den bu yana tüm yayınlar.. inşallah vardır böyle birşey..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir
|