TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Kalan Ödeme ve Teslim Bilgi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Limited Edition Kalan Ödeme ve Teslim Bi

Mesaj Bond » 24 Eki 2016, 10:34

İlk mesaja ekleme olarak yazmıştım. Ne zaman isterseniz o zaman alırsınız bir sıkıntı yok :thumbup: Ödemeler belli bir süre alacağından az önce açtık konuyu zaten. Organizasyon da yapılacak diye belirttim :champ: Tahminen firma merkezinde brunch gibi bir organizasyon olacaktır. Bunun dışında bizde kendi aramızda yemek yapabiliriz :thumbup: Saatleri alalım bence yemek organizasyon her zaman yapılır.

Ekleme III: İsteyen katılımcılar firma merkezden ( İstanbul Etiler ) ödemelerini saatleri teslim alırken yapabilir veya önceden ya da daha sonra EFT ile transfer yapıp oradan alabilirler. Kargo ve fatura bilgilerinde değişiklik olursa firmadan Bülent Bey'e ulaşarak bilgilerini güncelleyebilirler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj fsinan » 24 Eki 2016, 23:42

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Oris Divers TSF Limited Edition Kalan Ödeme ve Teslim Bilgi

Mesaj o2o » 25 Eki 2016, 00:15

Bond yazdı:İlk mesaja ekleme olarak yazmıştım. Ne zaman isterseniz o zaman alırsınız bir sıkıntı yok :thumbup: Ödemeler belli bir süre alacağından az önce açtık konuyu zaten. Organizasyon da yapılacak diye belirttim :champ: Tahminen firma merkezinde brunch gibi bir organizasyon olacaktır. Bunun dışında bizde kendi aramızda yemek yapabiliriz :thumbup: Saatleri alalım bence yemek organizasyon her zaman yapılır.

Ekleme III: İsteyen katılımcılar firma merkezden ( İstanbul Etiler ) ödemelerini saatleri teslim alırken yapabilir veya önceden ya da daha sonra EFT ile transfer yapıp oradan alabilirler. Kargo ve fatura bilgilerinde değişiklik olursa firmadan Bülent Bey'e ulaşarak bilgilerini güncelleyebilirler.

Burak Abi biraz önce dolandırıcı haberi okudum ve etkisinde kalmış olabilirim zira yazacağımı lütfen bu bağlamda değerlendirin[emoji2]

Şimdi forumu takip eden birileri EFT YAPILMIŞ saati elden almaya geliyorum diye telefon edip, sonra da sahte kimlik(isim soyisim bulmak çok kolay artık) ile saati bayiden teslim alır mı diye aklıma geldi bir an için. Forumu okuyan dolandırıcı eşeklerin aklına, karpuz kabuğu da getirmiş olabilirim[emoji2]

Özetle BENCE Saati elden teslim almak isteyenler önceden EFT/Havale (ödeme) yapmasın. Saati alırken ödeme yapsın derim ben[emoji2]

Son not: Benim saat mutlaka adrese kargo[emoji2]. Şüpheye yer kalmasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj afl » 25 Eki 2016, 09:58

Orhan, Bond'a gönderilen ödeme yapıldığına dair banka dekontuyla gidilirse bir şey olmaz.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj drm67 » 26 Eki 2016, 14:24

Saatler geldi mi acaba bilgisi olan :?: :?: :?:
Kullanıcı avatarı
drm67

Mesaj emrerd » 26 Eki 2016, 16:44

Ben de adresime kargo rica edeceğim.Bir de dağıtıma ne zaman başlanacak bilgi var mı?
Kullanıcı avatarı
emrerd

Mesaj Bond » 26 Eki 2016, 17:37

Arayım soracağım yarın tekrar. Çok az kaldı demişlerdi ancak daha bir ses çıkmadı. Artık fazla sürmez herhalde :thumbup:

o2o teşekkürler aklımıza geldi oradan alanlara dekont olsa bile TSF katılımcı nicki ile foruma gir desinler :lol: Umarım öyle bir sıkıntı olmaz :champ:

Emrerd mail atmışmıydın adres ve dekont? Ya da sonra ödeme yapacaksan o zaman adresi gönderirsin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj AKadir » 26 Eki 2016, 18:05

o2o kardeşim;
Bu adamlar sadece ve sadece 43/100 ve 57/100 limit no.lu saatlerin peşindelermiş.
Bu saat sahipleri dikkatli olsun.
Yanlızca kargo ve kargodan eve de güvenlik eşliğinde nakil. :)

o2o yazdı:Burak Abi biraz önce dolandırıcı haberi okudum ve etkisinde kalmış olabilirim zira yazacağımı lütfen bu bağlamda değerlendirin[emoji2]
Şimdi forumu takip eden birileri EFT YAPILMIŞ saati elden almaya geliyorum diye telefon edip, sonra da sahte kimlik(isim soyisim bulmak çok kolay artık) ile saati bayiden teslim alır mı diye aklıma geldi bir an için. Forumu okuyan dolandırıcı eşeklerin aklına, karpuz kabuğu da getirmiş olabilirim[emoji2]
Özetle BENCE Saati elden teslim almak isteyenler önceden EFT/Havale (ödeme) yapmasın. Saati alırken ödeme yapsın derim ben[emoji2]
Son not: Benim saat mutlaka adrese kargo[emoji2]. Şüpheye yer kalmasın.
Kullanıcı avatarı
AKadir

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners