Bond yazdı:İlk mesaja ekleme olarak yazmıştım. Ne zaman isterseniz o zaman alırsınız bir sıkıntı yok

Ödemeler belli bir süre alacağından az önce açtık konuyu zaten. Organizasyon da yapılacak diye belirttim

Tahminen firma merkezinde brunch gibi bir organizasyon olacaktır. Bunun dışında bizde kendi aramızda yemek yapabiliriz

Saatleri alalım bence yemek organizasyon her zaman yapılır.
Ekleme III: İsteyen katılımcılar firma merkezden ( İstanbul Etiler ) ödemelerini saatleri teslim alırken yapabilir veya önceden ya da daha sonra EFT ile transfer yapıp oradan alabilirler. Kargo ve fatura bilgilerinde değişiklik olursa firmadan Bülent Bey'e ulaşarak bilgilerini güncelleyebilirler.
Burak Abi biraz önce dolandırıcı haberi okudum ve etkisinde kalmış olabilirim zira yazacağımı lütfen bu bağlamda değerlendirin[emoji2]
Şimdi forumu takip eden birileri EFT YAPILMIŞ saati elden almaya geliyorum diye telefon edip, sonra da sahte kimlik(isim soyisim bulmak çok kolay artık) ile saati bayiden teslim alır mı diye aklıma geldi bir an için. Forumu okuyan dolandırıcı eşeklerin aklına, karpuz kabuğu da getirmiş olabilirim[emoji2]
Özetle BENCE Saati elden teslim almak isteyenler önceden EFT/Havale (ödeme) yapmasın. Saati alırken ödeme yapsın derim ben[emoji2]
Son not: Benim saat mutlaka adrese kargo[emoji2]. Şüpheye yer kalmasın.
Sent from my iPhone using Tapatalk