TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dress Watch Seçimi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Dress Watch Seçimi

Mesaj MertYe » 21 Eki 2016, 20:58

Bg17 yazdı:
archer75 yazdı:Bütçe biraz daha zorlansa çok iyi bir secenek bu olurdu. Hem de bir taşla 3 kuş vurulur;

Resim

Bu saate ben bile yavas yavas yaklasiyorum. Turkiyeye gelmis mi?

Ben bayide incelemiştim bir musterinin siparişiydi. Jelatin icinde inceleyebildim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj o2o » 21 Eki 2016, 21:19

Mert Abi sendeki ilk izlenimi nasıldı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj archer75 » 21 Eki 2016, 22:03

Bg17 yazdı:
archer75 yazdı:Bütçe biraz daha zorlansa çok iyi bir secenek bu olurdu. Hem de bir taşla 3 kuş vurulur;

Resim

Türkiye butiğe uğramadım yakın zamanda bir iki hafta önce Milano'da gördüm ama esas amacım Chrono ve Worldtimer'e bakmak olduğu için kola takıp bakmadım. Chrono ve WT'yi beğenmedim ama bu bence beğenilecek bir saat olur. Fiyat 15k usd civarında bulunabilirse ciddi ciddi alınabilecek bir saat olacaktır. Yalnız neden bütün güzel saatler mavi olmak zorunda insan başka rengini almak istemiyor o zamanda elde 2-3 mavi saat oluyor.
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj archer75 » 21 Eki 2016, 22:09

Bg17 yazdı:

Saati canlı canlı görünce hem siz hem ben 5167 ile bir kıyaslama yapalım mı? 5167'in kauçuk kordon ve kullanım kolaylığını bu saat verirse üzerine çelik kordonlu kullanımıda 15202 işlevini görürse benim çelik bilezik kontenjanım için iyi bir alternatif olabilir.
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj Bg17 » 21 Eki 2016, 22:40

archer75 yazdı:
Bg17 yazdı:

Saati canlı canlı görünce hem siz hem ben 5167 ile bir kıyaslama yapalım mı? 5167'in kauçuk kordon ve kullanım kolaylığını bu saat verirse üzerine çelik kordonlu kullanımıda 15202 işlevini görürse benim çelik bilezik kontenjanım için iyi bir alternatif olabilir.

Neden olmasin, mavi benim favori rengin, ikinci mavi beni bozmaz.

15 16k usd icin cok iyi alternatif olur. Ama rakibi 15202 olursa ben cok sans tanimam. 5711 beyaz yerine daha agir basacagini dusunuyorum.

Konusalim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj o2o » 21 Eki 2016, 22:44

archer75 yazdı:
Bg17 yazdı:

Resim

Türkiye butiğe uğramadım yakın zamanda bir iki hafta önce Milano'da gördüm ama esas amacım Chrono ve Worldtimer'e bakmak olduğu için kola takıp bakmadım. Chrono ve WT'yi beğenmedim ama bu bence beğenilecek bir saat olur. Fiyat 15k usd civarında bulunabilirse ciddi ciddi alınabilecek bir saat olacaktır. Yalnız neden bütün güzel saatler mavi olmak zorunda insan başka rengini almak istemiyor o zamanda elde 2-3 mavi saat oluyor.

Haklısınız ORİS TSF EDITION de mavi :D
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj cagatay10 » 21 Eki 2016, 23:23

VC Overseas yeni haliyle ciddi kafa karıştıran bir saat ama AP 15400'ü yeni sattım, üstelik PP 5711 zaten var elimde o yüzden şu aşamada gereksiz olur gibi geliyor. Bir de bunu almaya niyetlensem bile bir 6-12 ay bekleyip, ikinci elde kovalamayı tercih ederim.

Şu enteresan bir fikir olabilir ama.

Vacheron Constantin QUAI DE L'ILE

Resim
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj archer75 » 22 Eki 2016, 12:28

cagatay10 yazdı:VC Overseas yeni haliyle ciddi kafa karıştıran bir saat ama AP 15400'ü yeni sattım, üstelik PP 5711 zaten var elimde o yüzden şu aşamada gereksiz olur gibi geliyor. Bir de bunu almaya niyetlensem bile bir 6-12 ay bekleyip, ikinci elde kovalamayı tercih ederim.

Şu enteresan bir fikir olabilir ama.

Vacheron Constantin QUAI DE L'ILE

Resim

Yine de bir bakmak lazım, beyaz/gümüş kadran da düşünülebilir. Saatin butiklerde yerini almasıyla kullanıcı yorumlarıda forumlara düşmeye başladı.

http://forums.watchuseek.com/f381/review-new-vacheron-constantin-overeseas-three-hander-3690146-3.html#/topics/3690146?_k=6ndzpg

QUAI DE L'ILE, fotoğraflarda daha iyi duruyor ben gördüğümde beğenmedim, kasa formundan muhtemelen bir de benim zevkime göre o kasa yapısıyla daha da büyük gözüktü.
Kullanıcı avatarı
archer75

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 112 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners