cagatay10 » 20 Eki 2016, 00:10
YM dışında bu saatlerin hepsini kullanma imkanım oldu ve kişisel tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim. Önce bileziğe karar vermek daha yerinde olabilir. Çünkü polished centerlink ile diğer opsiyon arasında ciddi bir kozmetik fark var. Daytona da, GMT Master'da, YM'da spor saatler olmalarına rağmen o parlaklık bence biraz götürüyor saatlerin spor ruhundan. Bu kötü bir şey mi? Olmayabilir ama yazın şort, tişört takılırken bence Submariner ya da EXPII kadar uyumlu olmuyorlar, tabi bu benim şahsi kanaatim. Ben alacak olsam hangi saati alırdım bunların içinden sorusuna ise cevabım bu saatlerin dışında olan Sea-Dweller olacak. Yaklaşık 1 ay önce aldım ve hayatımda bu kadar dengeli, bu kadar orantılı çok çok az saat kullandım. Hatta Kenya'da saati almak için bayiye giderken aklımda No-date Submariner vardı ve benim için anlam ifade etmeyecek ekstra derinlik opsiyonu için 2000USD fazla para hayatta vermem diyordum ama saati gördükten, koluma taktıktan sonra geçmiş olsun dedim. Bence muhakkak deneyin imkanınız varsa. Üstelik fiyatı hem Daytona'dan hem de YM'den ucuz olacaktır. Illa bu 5liden biri olacaksa da benim cevabım Polar White ExplorerII olur.
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...