stroustrup yazdı:Tgm yazdı:Hemen hepsi gerek komplikasyonlarıyla, kullanılan malzemeleriyle, tarzlarıyla ve kullanım alanlarıyla (mesela bana göre ym günlük yani sürekli kullanıma uygun değil) ayrı telden çalan modeller. Sırf hulk vs YM için yarım sayfa yazı yazılır. Detaylı bir şekilde kıstaslarınızı ve bütçenizi yazarsanız yardımcı olunur![]()
Günlük kullanım için düşünüyorum, bütçe max $10K.
Suya saatle girmekle pek işim olmaz, sağlam, şık, biraz hareketli (renk, şekil vs. anlamında), günlük kullanıma uygun, max 42 mm bir saat arıyorum. Yine hepsi uyuyor gibi
stroustrup yazdı:
Bu arada IWC yazını hala beklemekteyim
Bg17 yazdı:stroustrup yazdı:
Haydar i hazirliyorum saglam sopa cekecem ama vakit yok.
Bosver iwc yi, sozumu dinle, kalibinin saati degil.
stroustrup yazdı:Bg17 yazdı:stroustrup yazdı:
Haydar i hazirliyorum saglam sopa cekecem ama vakit yok.
Bosver iwc yi, sozumu dinle, kalibinin saati degil.
Tamam abi IWC defterini kapattım o zaman. Anket Daytona diyor, ben de baka baka hiç sevmediğim saate platonik aşık olmaya başladım ama o da bulunmaz Hint kumaşı çıktı.
Yacht Master sandıkta büyük hezimet yaşadı, onu da geçtik.
Geriye kalpte Hulk, mantıkta Batman, gözde Exp 2 kaldı
Archimed yazdı:Daytona bütçesini biraz yükseltmek suretiyle 1 adet Hulk + 1adet Explorer 1 (siyah kadranlı bir model) veya 1 adet Submariner No Date + 1 adet Explorer 2 polar almak suretiyle 2 farklı saatli kombinasyon yapmayı düşünür müsünüz?
stroustrup yazdı:Archimed yazdı:Daytona bütçesini biraz yükseltmek suretiyle 1 adet Hulk + 1adet Explorer 1 (siyah kadranlı bir model) veya 1 adet Submariner No Date + 1 adet Explorer 2 polar almak suretiyle 2 farklı saatli kombinasyon yapmayı düşünür müsünüz?
Düşünürüm, hatta düşünüyorum ama birisinin spor kronograf olmasını istiyorum.
Bu durumda;
Hulk + Tag Aquaracer ya da Batman + Tag Aquaracer olabilir. Ne dersiniz?
Bahsettiğim Tag şu:
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], jazzy, Majestic-12 [Bot] ve 221 misafir
|