Tgm yazdı:Hemen hepsi gerek komplikasyonlarıyla, kullanılan malzemeleriyle, tarzlarıyla ve kullanım alanlarıyla (mesela bana göre ym günlük yani sürekli kullanıma uygun değil) ayrı telden çalan modeller. Sırf hulk vs YM için yarım sayfa yazı yazılır. Detaylı bir şekilde kıstaslarınızı ve bütçenizi yazarsanız yardımcı olunur![]()
Emreozcan yazdı:Ankete oyumu verdim. Daytona veya BLNR diyorum.
Seramik bezel celik daytona'yi liste fiyatindan bulabiliyorsan ben alayim
Bg17 yazdı:Bu saatlerin hepsini denemen lazim, resimle cok farkli duruyor. Sub alma manasiyla giden arkadasim gmt aldi, kolda farkli durur, kisiye gore drgisir.
Ben exp 2 alirdim, bilezik polished degil, cift zaman. Polished bil lezik guzel geliyorsa gmt batman.
Daytona ozel bir saat, seven cok sever, icine sinmiyorsa ek para harcamaya ve bulmak icin cana sarfetmeye gerek yok.
Sub (no date) de degerlendirilmeli bence, kendi tercihim diye soylemiyorum, en guzeli o
hsyn1970 yazdı:Benim tercihim exp2. Alırken son dakika değişikliği olmazsa eğer onun için birikime başladım.
stroustrup yazdı:Emreozcan yazdı:Ankete oyumu verdim. Daytona veya BLNR diyorum.
Denemedim, bulursam mutlaka haber veririmZor mudur Daytona bulmak?
Hellhound yazdı:stroustrup yazdı:Emreozcan yazdı:Ankete oyumu verdim. Daytona veya BLNR diyorum.
Denemedim, bulursam mutlaka haber veririmZor mudur Daytona bulmak?
Liste fiyatını ödeyip de yeni Daytona bulmak şu anda imkansız. Hoş bu aralar populer bayilerde LV ve BLNR bulmak da kolay değil ama kafaya konulursa araştırıp bir şekilde elde edilir 1 haftada. Aynı şey Daytona için geçerli değil maalsef...
Seçim konunuza gelirsek de;
"Suya saatle girmekle pek işim olmaz, sağlam, şık, biraz hareketli (renk, şekil vs. anlamında), günlük kullanıma uygun"
Bu cümlenin tanımı doğrudan BLNR. Cümleden "günlük kullanım" kelimesi çıkarsa LV, "şık" (dressy anlıyorum bunu) kelimesi çıkarsa da polar EXPII düşünülebilir.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn ve 245 misafir
|