TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Aquis Divers TSF Limited Edition COSC Prototip Fotoğraf

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Aquis Divers TSF Limited Edition COSC Prototip Foto

Mesaj drm67 » 14 Eki 2016, 18:37

Bond yazdı:Kilimanjaro firmaya iletiyorum talebi. Bende elçiyim Oris İsviçreye sıkabilirsiniz ama bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş derler bu saatler gecikmez umarım :lol: Mafia hesaplaşması konusu gibi oldu zaten Najdorf'ta reis falan demiş bana bu iş çığırından çıktı :D Şimdiden eşine mutlu yıllar :champ:

Güven için Najdorf ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler umarım saatlerimiz sorunsuz şekilde fazla gecikmeden gelir ve tüm katılımcılar beğeni ile kullanırlar :champ: :thumbup:

Şu tarih bu tarih net diyemiyorum çünkü tam olarak benim elimde değil ama az daha sabır lütfen kısa süre sonra artık proje saatlerimizi almış olacağız :super: 2017 yılbaşına kesin olarak yeni saatsiz girmeyiz :D

Abi peki bu kredi kartı olayından ses seda var mı?
Kullanıcı avatarı
drm67

Mesaj Bond » 14 Eki 2016, 18:45

Haftabaşı net bilgileri alacagim. Birde Kanyonda yeni butik saat mağazası açtı firma oradan olur mu diye aklıma geldi.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj kilimanjaro » 14 Eki 2016, 18:56

Bond yazdı:Kilimanjaro firmaya iletiyorum talebi. Bende elçiyim Oris İsviçreye sıkabilirsiniz ama bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş derler bu saatler gecikmez umarım :lol: Mafia hesaplaşması konusu gibi oldu zaten Najdorf'ta reis falan demiş bana bu iş çığırından çıktı :D Şimdiden eşine mutlu yıllar :champ:

Güven için Najdorf ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler umarım saatlerimiz sorunsuz şekilde fazla gecikmeden gelir ve tüm katılımcılar beğeni ile kullanırlar :champ: :thumbup:

Şu tarih bu tarih net diyemiyorum çünkü tam olarak benim elimde değil ama az daha sabır lütfen kısa süre sonra artık proje saatlerimizi almış olacağız :super: 2017 yılbaşına kesin olarak yeni saatsiz girmeyiz :D

Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim ... hatunum için nice nice yıllara.Şu saat meselesine gelince , seninle defalarca konuştuk daha önceki projeler butik markalarla idi.Onlarla limited yapmak nispeten daha kolay ... ama Orisle limited yapmak her babayiğidin harcı değil.Sen kardeşim bunu başardın ve çok uygun koşullarda :thumbup: ... beraber su içmiş adamlar olarak saat yerine odun bile gelse kabulümdur ama çok güzel bir saat geleceğinden eminim.Bu arada Tolga ( tgm ) ile de hep beraber su içtik biliyorsun.O da adamdır :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Bond » 14 Eki 2016, 19:05

Tgm ile biz konuştuk abi kardeş arasında olur öyle ufak tefek şeyler dargınlığımız yok. İkimizinde gergin bir anına gelmiş. Çok teşekkürler saatleri beğenip zevkle takalım inan başarmak vb aklıma bile gelmiyor. Bir şey başarılmış ise hep beraber başarılmıştır, buradan katılım olmasa bu tip projelerin anlamı bile olmuyor. İnan bana bu şekilde teşekkür edilmesinden utanıyorum yapım öyle saatler gelsin herkes keyifle taksın benim için yeterli :champ:

Ben rakı içmeye gidiyorum su neden sansür mü var :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj kilimanjaro » 14 Eki 2016, 19:11

Bond yazdı:Tgm ile biz konuştuk abi kardeş arasında olur öyle ufak tefek şeyler dargınlığımız yok. İkimizinde gergin bir anına gelmiş. Çok teşekkürler saatleri beğenip zevkle takalım inan başarmak vb aklıma bile gelmiyor. Bir şey başarılmış ise hep beraber başarılmıştır, buradan katılım olmasa bu tip projelerin anlamı bile olmuyor. İnan bana bu şekilde teşekkür edilmesinden utanıyorum yapım öyle saatler gelsin herkes keyifle taksın benim için yeterli :champ:

Ben rakı içmeye gidiyorum su neden sansür mü var :D

aha buyur su dedi :D çabuk Ankara ya gel.Tolga , ben sen rakıya :lol: :lol:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj fsinan » 15 Eki 2016, 22:51

Kasım'da aşk başkadır ama Ekim'de bitsin bu iş :champ: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Ladik11 » 09 Kas 2016, 23:13

Bond başkan; " yarın ya da Cuma günü ilk inceleme resimlerini merakla bekliyoruz" diyebilir miyiz?
Kullanıcı avatarı
Ladik11

Mesaj Bond » 09 Kas 2016, 23:21

Ladik diyebiliriz ancak bazı ufak sıkıntılarımız var diğer konuda az sonra açıklayacağım. Hatta işlerin daha hızlı ilerlemesi adına sabah 3-4'te elimde liste ile İstanbul'a gidip saatlerin depodan alınması ve firmaya getirilip kutulanarak kargo işlemlerinin başlamasına bizzat destek vermeyi düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners