Arkadaşlar kayışları soracağız. Firma buradan alacak olan arkadaşlara mutlaka daha uygun şartlar sunacaktır. Ben gittiğimde beyaz kayış sordum ancak erkek modellerine uyumlu yokmuş. Yeni genel olursa öğreniriz. Saatleri teslim aldıktan sonra kayış konusunda detaylı bilgi alacağım.
Saatlerin Baran'ın belirttiği tarihlerde gelmesi gibi bir durum söz konusu değildir

Fazla bir gecikme durumu zaten olmadı projede.
Tempus ve İsviçre saatlerin bu ay sonunda teslim edileceği bilgisini verdi. 3 gün önce İsviçre ile konuştum ekstra bir üretim sonrası kontrol daha olmuş. Herhalde özel proje olduğundan kalite kontrol adına optik olarak daha detaylı incelenmiş olabilirler. Benim tahminin 27 - 30 Ekim arası tüm saatler gönderilmeye hazır şekilde Türkiye merkezde olur diye düşünüyorum. 29 Ekim teslim olursa gayet güzel olur
Hediye çelik bilezikler saatler ile beraber teslim edilecek ancak onlar ayrıca 100 adet olarak gelmiş.
Bu arada 2000 adet limitli Aquis El Hierro Limited Edition modeli de gelmiş liste fiyatı 2.290 CHF olarak etiketli idi. Güzel olmuş ancak sadece siyah kasa bir kaç bezel / kadranda / indekslerde renk farkı ve siyah silikon kayış var modelde. Red limited ve El Hierro yaklaşık aynı listeli olmuş. TSF Edition için normal satış yok ama olmuş olsaydı bizim modelin liste fiyatı bu durumda ekstra COSC ve Wolfram olduğundan bilezik hediyesi hariç 2.490 CHF seviyesinde olacaktı.