Merhabalar Saat Tutkunu Arkadalar覺m
Uzun s羹redir yazmay覺 planl覺yordum fakat ilerimin younluu nedeniyle yazamam覺t覺m, bir f覺rsat bulmuken yazay覺m dedim. Forumda g繹r羹yorum herkes markalar覺n kulland覺覺 mekanizmalar ve 羹retim yerleri hakk覺nda bireyler payla覺yor. Ben imdi kendi tecr羹belerimden ve maazalar覺mda satt覺覺m markalar覺n mekanizmalar覺n覺 ve 羹retim yerlerini sizinle payla覺yorum.
MARKA / RET襤M YER襤 / MEKAN襤ZMALAR
Emporio Armani / 襤talya / Japon miyota quartz ve japon miyota mekanizmalar
Swatch / 襤svi癟re / Swatch group dahilnde 羹retilen ETA mekanizmalar
Longines / 襤svi癟re / Eta automatic ve quartz kronolu, kronografs覺z mekanizmalar
Diesel / ABD / Japon miyota mekanizmalar, 2030, 6l30, 6l20
Jacques Lemans / Avusturya / Japon miyota mekanizmalar, 2030, 6l30, 6l20, Citizen miyota automatic
Jacques Lemans Geneve/ 襤svi癟re / Ronda quartz serisi mekanizmalar ve eta valjoux automatic mekanizma
Citizen / Japonya / Kendi 羹retimi eco-drive, quartz ve automatik mekanzimalar
Seiko / Japonya / Kendi 羹retimi Kinetic, quartz,spring drive ve otomatik mekanizmaat
Nautica / in / Ronda quartz, miyota automatic ve miyota quartz
Tommy Hilfiger / in / in veya japon sak覺z denilen plastik mekanizmalar ve citizen mekanizmalar
Guess / in / Miyota quartz mekanizmalar
Guess Collection / 襤svi癟re / Ronda quartz, Eta Automatic serisi
DKNY / ABD / Citizen miyota quartz serisi
Slazenger / Kore / Miyota mekanizmalar 2030 ve 6l20 ailesi
Omega / 襤svi癟re / Kendi 羹retimi co-axial, eta ve eta quartz mekanizmlar
Quantum / Kore / Miyota quartz ve kronograf ayr覺ca 癟in mal覺 dijital mekanizmalar
Hislon / Kore / Miyota quartz ve kronograf ayr覺ca 癟in mal覺 dijital mekanizmalar
Fossil / ABD / Harley mekanizmalar, 2030, miyota quartz kronograf mekanizmalar
Tissot / 襤svi癟re / Eta quartz ve automatic mekanizmalar
Dostlar覺m bunlar bizim maazalar覺m覺zdaki teknik bolumlerde bak覺mlar覺 i癟in gelen ve maazalar覺m覺zda satt覺覺m覺z markalar覺n i癟inden 癟覺kan mekanizmalard覺r. Bu yaz覺m tamamen bizim kendi tecribelerimize dayanarak yaz覺lm覺t覺r.