cagatay10 yazd覺:asymptote yazd覺:Benim de asla Breguet markas覺 ile 繹zdeletiremediim bir model. Ancak yine de tasar覺m olarak baar覺l覺 buluyorum..
Aslinda baya baya markanin tarihcesi icinde yeri olan bir seri "Type" serisi, oyle benim de asla yakistiramadigim "Marine" serisi gibi degil yani. Suradan kisa bir tarihcesini okuyabilirsiniz;
https://www.hodinkee.com/articles/type-casting-comparing-the-breguet-type-xx-and-type-xxi-chronographsBenim 3-5 ayda bir done done baktigim, aslinda icten ice olup, bittigim bir saat olmasina ragmen almadim cunku benim icin alacagim saatlerin ikinci el degeri onemli ve maalesef Breguet bu konuda ozellikle Turkiye piyasasinda pek kuvvetli sayilmaz. Temiz bir ikinci elini bulursam kacirmam ama

Eger sizin boyle dertleriniz yoksa, bence cok dogru bir tercih yapmis olursunuz.
Uzun zamand覺r saat inceliyorum u ana kadar (b羹t癟em dahilinde) g繹r羹nt羹s羹yle beni en 癟ok etkileyen saat bu oldu. Tabi kolda da g繹rmek laz覺m ama 42 mm'ler bende genelde iyi duruyor.
襤kinci el konusunu 繹nemsemiyorum ama bu saati al覺rsam b羹t癟emin s覺n覺rlar覺nda bir al覺veri olacak dolay覺s覺yla benim i癟in saatin dayan覺kl覺l覺覺, fazla masraf 癟覺karmamas覺 gibi konular 繹nemli.
ok g羹zel bir tasar覺m olduu konusunda 癟ounluk mutab覺k san覺r覺m. Bu saatte Breguet'nin biraz basit bir mekanizma kulland覺覺 s繹yleniyor; mekanizma, hassasiyet, salaml覺k gibi konularda ne dersiniz? G羹nl羹k kullan覺m i癟in uygun mudur sizce?