TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zenith Dress Watch Seçimi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zenith Dress Watch Seçimi

Mesaj mturann » 02 Eki 2016, 12:12

Yahu bu saatlerin hepsi çok güzel.
Demek ki benim tarzım dress : )

Seçim konusunda Allah yardımcınız olsun
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj afl » 02 Eki 2016, 12:17

Bu adaylar içinde Elite Ultra thin çok daha önde. Fakat alternatif aranırsa bana göre klasik dress watch tarihsiz, romen rakamlı ve küçük saniyelidir. Bu tip saatler gözünüze hoş gelirse Türkiye'de kolayca bulup deneyebileceğiniz Nomos Ludwig 37 ve 39mm ve FC var.
Bütçe artarsa problem otomatik çözülüyor zaten. Tartışmaya bile gerek olmadan JLC master.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Tgm » 02 Eki 2016, 14:17

Başar Abi teşekkürler :champ: elite ultra thin, central secondla beraber en büyük iki aday. Ama bilekte görmem lazım yine de :thumbup:

doc :thumbup:

Hellhound, TSF Kafa Karıştırma Timi iş başında diyorsun :D Cartier in kasa yapısına biraz mesafeliyim. bilekte denemek lazım.. Hermes dergilerde de sıkça denk geldiğim, horolojik değeri artan bir marka. Ve tabi kadınların efsane çanta markası :) Marka anlamında henüz benim için tam olarak doyurucu değil sanırım. Nomos un çok övgü aldığını okuyorum. Henüz hiç bir modelini bilekte denemedim. Ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bir türlü kalbimi çalamıyor.. Başlığı açarken senden farklı öneriler bekliyordum zaten. Teşekkür ederim :champ: aklına gelen olursa yine yaz lütfen

Nethiustr, Tsayir teşekkürler :thumbup:

Asy :champ: , dress watch dendiğinde deri kordon canlanır gözümde ama.. :) Çeliği de deneyeceğim. Deri kordonlusunu deneme şansın oldu mu acaba?

Caner, jlc yi denedin mi?

mturann :thumbup:

afl, elite ultra thin en güçlü iki adaydan biri :) bütçe maalesef artmayacak. Nomos'a ise dediğim gibi en azından fotolardan soğuk bakıyorum. Ama mutlaka deneyeceğim tabi ki :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj asymptote » 02 Eki 2016, 14:27

Tgm yazdı:Asy :champ: , dress watch dendiğinde deri kordon canlanır gözümde ama.. :) Çeliği de deneyeceğim. Deri kordonlusunu deneme şansın oldu mu acaba?

Deri kordonlusunu denemedim. Yalnız metal bilezik çok ince, öyle ki saatle bütünleşik sanırsın. Çıkarmak istemezsin.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Tgm » 02 Eki 2016, 16:05

asymptote yazdı:
Tgm yazdı:Asy :champ: , dress watch dendiğinde deri kordon canlanır gözümde ama.. :) Çeliği de deneyeceğim. Deri kordonlusunu deneme şansın oldu mu acaba?

Deri kordonlusunu denemedim. Yalnız metal bilezik çok ince, öyle ki saatle bütünleşik sanırsın. Çıkarmak istemezsin.. ;)

Deneyeceğim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj o2o » 02 Eki 2016, 16:36

Resimlerden sadece kendi GÖRSEL beğenime göre saniye kolu (kalp atışı) ve kadran nedeniyle central second tercih ederdim . Ancak ultra thin indislerinin de çok zarif olduğunu belirtmekte fayda var.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj archer75 » 02 Eki 2016, 17:32

Görsellerden bende Elite derim ama Cartier denenmeli. Yanlış hatılamıyorsam güç rezerv göstergeli modelinde romen rakamları daha küçük idi.

Sent from my iPad using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj Tgm » 02 Eki 2016, 18:07

o2o :thumbup:

archer75 :thumbup:

Dün akşama kadar Ankara'da olabilecek tüm noktalara baktım ve ülkenin başkentinde bir tane bile zenith bulamadım.. Artık istikamet İstanbul. Hem zenith hem de diğer markalar için. En kısa zamanda bir haftasonu gideceğim.

Espada'da el primero 36000vph mekanizma mevcut. Açıkçası bu beni cezbediyor.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: frkkrs ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners