afl yazd覺:Asymptote'un tespit ettii gibi odeon'un zehirlenmesinde biraz pay覺m oldu![]()
Butikten haberi ald覺覺nda Pazartesi saatini teslim almak i癟in 襤stanbul'a geleceini ve beraber al覺p alamayaca覺m覺z覺 sordu. Tabi zevkle kabul ettim. Hem y羹zy羹ze tan覺t覺k, hem Patek Philippe 5146R 覺 ald覺k, hemde harika bir sohbet yapt覺k. Hikayeyi ve resimleri yar覺n koymas覺n覺 bekliyoruz. Bu akaml覺k 5146R, 5146J kardeiyle
MertYe yazd覺:afl yazd覺:Asymptote'un tespit ettii gibi odeon'un zehirlenmesinde biraz pay覺m oldu![]()
Butikten haberi ald覺覺nda Pazartesi saatini teslim almak i癟in 襤stanbul'a geleceini ve beraber al覺p alamayaca覺m覺z覺 sordu. Tabi zevkle kabul ettim. Hem y羹zy羹ze tan覺t覺k, hem Patek Philippe 5146R 覺 ald覺k, hemde harika bir sohbet yapt覺k. Hikayeyi ve resimleri yar覺n koymas覺n覺 bekliyoruz. Bu akaml覺k 5146R, 5146J kardeiyle
Odeon hay覺rl覺 olsun
Kerem abi ben nedense 繹zellikle kahverengi deri kordonla Rose Gold uyumunu biraz daha ho buluyorum ayn覺 senin Lange'de olduu gibi. Kasa yap覺s覺 ve tarzlar覺ndan dolay覺 bu Patekler benim pek kullanaca覺m saatler deil en az覺ndan imdilik diyeyim(Paray覺 bulduk Patek se癟emiyorum sanki) ama bu kombinasyonda Rose biraz daha a覺r bas覺yor benim i癟in. Tabi kesinlikle tercih meselesi ama belirtmek istedim
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 128 misafir
|