Revue Thommen modelı savunmuycam cunku resımde cok ama cok kalıtesız ve basıt gorunuyor. canlısına baktıgımda sadelıgı cok hosuma gıtmıstı, boyutu falan bılegımle cok uyumluydu. Su yada bu saatle kıyaslamadan bılegımde hos durdugunu dusunmustum ama yorumlara bakınca vazgectım. Sonucda saat ıcın bu butcelere herzaman cıkamıyorum almısken 300 500 aramadan ıcıme sınen bırsey olsun ısterım. Fıyatları bukadar yakınken hele.
Dostum gosterdıgın saatlerın hepsı bırbırınden guzel ozellıkle
http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... 644.4.56.2bu fakat benım boyum 203, kılom 100 oldugundan vede sureklı spor gıyınmemı goz onune alırsak bılegımde bu modeller ya ufak kalıyor ya da tarzıma ağır kacıyor. ama lınkınıde kopyaladıgım saat gercekden guzel bırde marka olarak benım bıle duydugum bır...

Canlısını bır gormem lazım eger dedıgım gıbı ufak kalmaz ya da dıgerınden daha cok hosuma gıderse gercekten alternatıf.
Cevaplar ıcın tesekkurler eger aldıkdan sonra bu bılgılerı ogrense ıdım orısı almadıgım ıcın bayaga pısman olucaktım. Bu arada saatı 12. ayın ortalarında alıcagımdan yenı kıyaslamalarla yardımlarınıza basvurabılırım:)))