TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNA595P1

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNA595P1

Mesaj kozm » 21 Kas 2010, 01:09

Merhabalar. Uzun süredir forumu takip ediyorum. İleride bir Tag Heuer Carrera Calibre 16 almayı düşünüyorum ama şu an yeni mezun olarak maddi durumum pek el vermiyor :) fiyat konusunda saat satışı yapan sitelerle, gittigidiyor ve sahibinden siteleri arasında uçurum var. seiko modelleri modern tasarımları ve teknolojileri ile dikkatimi çekiyor. bayadır takip ettiğim birkaç saat var. 2 model öne çıkıyor. farklı tarz olsalar da SNA595P1 ve SNP005P1 modelleri.
SNA595P1
Resim

SNP005P1
Resim

SNA595P1 modeli 900.00 TL civarı satılmakta ama ben sahibinden'de 260.00- 280.00 TL'ye buldum. Evrakları vs. her şeyi mevcutmuş. Ürün kullanılmamış. Bana hala replika gibi geliyor ama bir de bilenlere danışmak istedim ;) SNP005 ise 779.00 TL'ye satılıyor.Yine bütün evraklarıyla kullanılmamış olarak. Fikriniz nedir, hangi saat fiyat ve kalite olarak daha mantıklı görünüyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
kozm

Re: Seiko SNA595P1

Mesaj drk » 21 Kas 2010, 01:22

Kozm foruma hoşgeldiniz. İletinizi okuduktan sonra büyük bir şaşkınlıkla sahibindendeki ilanları inceledim. Fiyatlar inanılmaz gözüküyordu taki sahte olduklarını görene kadar. Saatler en kalitesizinden kopya. Sizin koyduğunuz fotoğraf ile aralarında binlerce fark var. Konumuza geri dönersek tavsiyem spor duruşuyla kesinlikle sportura olacaktır, tabii ki orijinal olmak kaydıyla. :) Bu kısımda daha çok sizin beğeniniz ön planda olmalı. Klasik mi, spor tasarım mı?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 21 Kas 2010, 01:26

Yani saatler o kadar kalitesiz ki 5 kilometre öteden ben sahteyim diye bağırıyor adeta. Lütfen yanlış anlamayın, size nasıl anlayamadınız demiyorum, benim asıl sinirim göz göre göre insanları kandırmaya çalışan bu sahtekarlara :evil:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj kozm » 21 Kas 2010, 01:36

teşekkürler. kesinlikle haklısınız. saatin replika olduğu taşan boyalardan belli oluyor zaten :D ancak bazı orjinal satanlar da var, onları nasıl ayır edebilirim bilmiyorum. En iyisi ben güvenilir bir yerden görerek alayım :) ikisini de denedim ama son kararı saatçide vermek lazım... ilgin için teşekkürler "drk".
Kullanıcı avatarı
kozm

Mesaj drk » 21 Kas 2010, 01:41

İnternetten almayı düşünürseniz fotoğraflardan bakarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız yalnız sizin de dediğiniz gibi en iyisi ve zevklisi gidip saatçiden deneyek almak. :)
Kullanıcı avatarı
drk

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners