TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mekanik Saat Nasıl Çalışır - Detaylı Anlatım ve Video

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mekanik Saat Nasıl Çalışır - Detaylı Anlatım ve Video

Mesaj gargamell » 16 Eyl 2016, 12:30

asymptote yazdı:Yaş 16, daha gençsin. Azmedersen atomu bile parçalarsın.. :) ;) :thumbup:

Bu cevaba hiç şaşırmadım desem?
The Time-Tested, Battle-Hardened.
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj gargamell » 16 Eyl 2016, 12:35

talhardac yazdı:Merhaba öncelikle iyi forumlar.forumda yeniyim bir sorum olacaktı ben mekanizmasına kadar kendi saatimi yapmak istiyorum adamlar yıllar önce imkansızlıklar içinde yapmış ben şimdi bu teknolojide denemek istiyorum başlamak bitirmenin yarısıdır diye düşünüyorum ama nasıl başlıyacağımı neler temin etmem gerektiğini sizlere sormak istedim sizin bilgileriniz benim için çok önemli

Merhaba sevgili arkadaşım. İlk olarak, yabancı dil biliyorsan eğer, yabancı forumlarda benzer soruları sormalısın. Bu yaşlarda "Iphone7 mi çıkmış? Snapchat, periscope yayını vs." diye düşünmek yerine böyle bir ilgin olması çok iyi. Tebrik ederim. Nacizane bir önerim 3D Yazıcıları incelemen. Aşağıdaki videoda buna benzer işler mevcut. Keyifli seyirler.

https://www.youtube.com/watch?v=8KMbHNoY5zc

ayrıca denemekten yorulduğunda izlemeni tavsiye ederim :thumbup: http://www.dailymotion.com/video/x1y3wxm_bu-ayip-bize-100-yil-yeter-vecihi-hurkus_tech
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj asymptote » 16 Eyl 2016, 13:00

gargamell yazdı:
asymptote yazdı:Yaş 16, daha gençsin. Azmedersen atomu bile parçalarsın.. :) ;) :thumbup:

Bu cevaba hiç şaşırmadım desem?

İstediğinizi diyebilir ve istediğinizi düşünebilirsiniz. Bu cevap, gerçekten teşvik edici niyetle kurulmuş bir cümle. Ancak siz niyet okuyarak bu cümle üzerinde istediğiniz hayali elbette kurabilirsiniz.. :thumbup:

Genç arkadaşımız halihazırda saat yapımıyla ilgili bir konu açtığı ve o konu içerisinde kendisine çok sayıda değerli öneri sunulduğu için bu başlık üzerinden tekrar bir tavsiye ya da yönlendirme yapmayı gereksiz buldum.

asymptote yazdı:
talhardac yazdı:..başlamak bitirmenin yarısıdır diye düşünüyorum ama nasıl başlıyacağımı neler temin etmem gerektiğini sizlere sormak istedim sizin bilgileriniz benim için çok önemli

Ulu Manitu yardımcın olsun.. :D :thumbup:
http://watchmaking.weebly.com/introduction.html

Siz ilgili başlıkta benim önerdiğim kaynağın ne kadar değerli bir kaynak olduğunu biliyor musunuz? Linki açıp incelediniz mi?

Sizinle ya da başka herhangi bir üyeyle tartışma niyetinde değilim, lütfen yanlış anlamayın. Ancak bu gereksiz niyet okumalarından ve sataşmalardan artık usandığımı bilmenizi isterim. Forum ortamında birbirimizi çok iyi tanımanın olanağı yok. Bu yüzden bütün mesajları iyi niyet çerçevesinde okuyup yorumlamanızı naçizane öneririm. Ben öyle yapıyorum.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj gargamell » 16 Eyl 2016, 13:24

:super:
Kullanıcı avatarı
gargamell

Mesaj rekliox » 22 Oca 2017, 15:28

hd video yu hipnotize olmuş gibi 2 defa izledim yemeği yaktık iyi mi :D
Kullanıcı avatarı
rekliox

Mesaj vysaknc » 03 Nis 2018, 21:59

Otomatik saatlerde sık sık 21 taşlı,23 taşlı veya mücevherli gibi tanımlamalar okuyorum,tam olarak ne kastediliyor bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Selamlar...
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj Alkım » 20 Tem 2019, 12:22

Izlemenizi tavsiye ederim. [emoji1303]

https://www.reddit.com/r/BeAmazed/comme ... the_world/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Alkım

Mesaj dogodenizli » 20 Tem 2019, 16:47

alkm33 yazdı:Izlemenizi tavsiye ederim. [emoji1303]

https://www.reddit.com/r/BeAmazed/comme ... the_world/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar saatse bizim kolumuzdakiler ne :D :lol:
Șaka bir yana dehşet verici güzel saatler. Mükemmel derecede el işçiliği söz konusu.

33. Saniyedeki kuş figürlü Jaquet-Droz'u çıplak gözle görme şerefine nail olmuştum. Nutkum tutulmuştu.
Fiyat konusuna hiç girmiyorumki başkalarının da nutku tutulmasın :D :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners