anduril yazdı:Arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz linklerdeki saatlerin hepsini inceledim hepsi de birbirinden kaliteli ürünler fakat 2.el saati şuan için değil de ilerisi için düşünmekteyim.Evet haklısınız bütçem oldukça kısıtlı öğrenciyim zaten aklımda olan markaları yazmıştım giriş seviyesindeki saatleri düşünüyorum.Tissot PRS516 için bütçemi arttırabilirim ama şunu sormak istiyorum bu saate denk fiyat performans oranı yüksek fiyatı da uygun olan seiko, orient, victorinox, invicta dan alternatif önerebilir misiniz bunlara bakacağıma daha yüksek kalitede daha uygun fiyatta orient ya da seiko var mıdır?Bu arada metal kordonlu saat düşünüyorum.
teşekkürler...
Invicta ya bu forumda alerji var, onun yerine Çin malı almanız tavsiye ediliyor. Ama ben 85$ lık Invicta pro diver kullanıyorum ve çok memnunum. Bu gün çok sert ahşap kapıya vurdum kapı çatladı ama saatte çizik yok. Amazon dan pro diver invicta bakabilirsin. Makina da sapma yok denecek kadar az. Belki 2 ayda bir ayarlarsınız(seiko makina olanı diyorum).
Sent from my iPhone using Tapatalk