forestsoul yazdı:darksilence yazdı:forestsoul yazdı:darksilence yazdı:Tebrikler.. Güzel saat..![]()
Sizde bir de Oris vardı yanlış hatırlamıyorsam. İkisinin yanyana fotosunu koyabilir misiniz bir ara acaba? Japon ve İsviçreli yanyana... Nasıl dururlar merak ettim..
Ok. Ama oris, racing serisi bir saat bilginiz olsun. Aksam cekerim. Saygilar
Oris, Oristir...[emoji106]
raven yazdı:Hayırlı olsun [emoji106]
Cct yazdı:Güle güle kullanın, çok özel model [emoji106]
AlWinchester yazdı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gerçekten çok yakışıklı, uzun yıllar hizmet edecek bir saat.
forestsoul yazdı:AlWinchester yazdı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gerçekten çok yakışıklı, uzun yıllar hizmet edecek bir saat.
Tesekkurler .Bendeki bu maymun istahi oldukca ne kadar uzun omurlu olur bilmiyorum
Ground yazdı:forestsoul yazdı:AlWinchester yazdı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gerçekten çok yakışıklı, uzun yıllar hizmet edecek bir saat.
Tesekkurler .Bendeki bu maymun istahi oldukca ne kadar uzun omurlu olur bilmiyorum
Hocam sizin maşallahınız var.
Çok saat olunca tadını almamaya başladım o yüzden bir kısmını satmaya başladım.
Umarım sıkılmazsınız..
Forumda saygı duyduğum bir abimiz fazla saat alarak bu tutkuyu öldürebilirsin aman dikkatli ol dedi. O gün bugündür daha dikkat etmeye çalışıyorum. Kullanmadığım saatleri başka birileri belki kullanır diye elden çıkarıyorum. Hem farklı saat denemiş oluyorum, hem tutkumu körüklemek, hem de her farklı saatten farklı bilgi edinmek..
Bu işte kar olmaz ama zarar ne kadar az olursa yeni saat heyecanı bir o kadar diri kalır.
Umarım sizde de bu tutku azalmaz.
Yanlış anlamazsanız sevinirim bende ki sadece bir his. Söyleme gereği duydum nedense.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir
|