Merhaba,
Forum üyelerine teşekkür etmek , aynı zamanda sevincimi ve heyecanımı paylaşmak için yazıyorum:)
Aylardır forumun her sayfasını neredeyse satır satır okuyarak saatler hakkında çok şey öğrendim,öncelikle herkese teşekkür ederim..Saatlere olan ilgim, Rolexe olan hayranlığım ve Daytonaya olan "aşkım",gittikçe daha kuvvetlendi ve artık benim de bir çelik Daytonam var!!!
Elbette en büyük teşekkür,geçen hafta bana bu güzel süprizi yapan sevgili eşime:)
Herkesin büyük hevesle Seramik bezeli beklediği bu dönemde üretimine devam edilmeyecek bir modeli satın almak mantıklımıydı diye çok düşündüm ama,sahip olmak istediğim saatin gerçekten bu olduğuna kesinlikle emindim.Ayrıca bayilerde son kalanlar da tek tek satıldıkça ,ya bulamazsam diye de endişelenmeye başlamıştım açıkçası, çünkü yetkili satıcıdan olmasını istedim..Her neyse, sonuç olarak, o artık benim:)
Şimdi sırada eşimi Rolexle bi parça daha yakınlaştırma çalışmalarım var,ki hiç fena gitmiyor,aklına girmeye başladım,Submariner ona daha hoş görünmeye başkadı sanki son zamanlarda:)
Bu arada,Daytona kullanan başka hanımlar var mı aramızda?