TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Klasik Giyim İçin Saat

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Klasik Giyim İçin Saat

Mesaj TSayiR » 19 Ağu 2016, 12:11

Satilmasaydi ibrahim kardesimin bambinosunu azcik bir butce artirimiyla alabilirdiniz ya neyse artik saglik olsun ama birazcik butce artirimiyla forumun ikinci elini takip edin derim.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj mosef » 19 Ağu 2016, 12:52

bütçeyi 100-130 dolar civarına çıkartıp, sitedeki ikinci el satış kısmına bakın bence de. iki alternatif buldum:

viewtopic.php?f=219&t=22679#axzz4HlAxRauM - çok rahat herşeyle kullanırsınız, bence ilk tercih olmalı
viewtopic.php?f=219&t=21953#axzz4HlAxRauM
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj fasakasa » 19 Ağu 2016, 13:59

Arkadaşlar açıkçası saatten anlıyorum dersem yalan söylemiş olurum. O yüzden danışmak istedim zaten :) Söylediğiniz markalar bile yabancı geliyor bana :) Benim ilk mesajda yazdığım saatleri yok sayalım o halde.

130dolar seviyelerine çıkmam imkansız. Ama madem Türkiye üzerinden de alınabilir fiyatlara buluyoruz. Türkiye içinden 220TL ye kadar öneri alayım.
Elimde şu iki saat var . ( Bilek bana ait :D )
Resim
Resim

Ben bunlara ek olarak almak istiyorum. Deri yazmıştım ama deriyle ilgili yıpranma sıkıntısı var sanırım ? Mesela linkteki üründe yıpranmayla ilgili bir sorun yaşar mıyım ? http://www.hepsiburada.com/casio-mtp-13 ... sck0814244

Yorumlarınız ağırlıklı olarak deri saat değil de çelik tipli saatler öneriyor, daha genel geçer model bunlar mı saat piyasasında ?

Tekrar teşekkür ediyorum. Bir de mesajlarım geç düşüyor. Bununla ilgili yapmam gereken bir şey var mı ?

TSayiR
Bahsettiğiniz bambino saat gerçekten sade ve şık duruyor.
eraslani
O paradan en küçük payı kırtasiye alıyor zaten :lol:
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj mosef » 19 Ağu 2016, 14:21

çelik kayışlı saatlerin hem kullanım alanı geniş hem de dayanıklılığı yüksek oluyor diyebilirim. bir tavsiyem de saat markaları dışındaki markalarla ilgilenmemeniz olacaktır. forumda biraz daha vakit geçirin bence.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj fasakasa » 19 Ağu 2016, 14:26

mosef yazdı:çelik kayışlı saatlerin hem kullanım alanı geniş hem de dayanıklılığı yüksek oluyor diyebilirim. bir tavsiyem de saat markaları dışındaki markalarla ilgilenmemeniz olacaktır. forumda biraz daha vakit geçirin bence.

Evet. Aldığım Tommy saatin saat markası olarak bir değeri yok. Ancak tasarımına göre güzel fiyata almıştım onu.
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj fasakasa » 19 Ağu 2016, 14:39

mosef yazdı:çelik kayışlı saatlerin hem kullanım alanı geniş hem de dayanıklılığı yüksek oluyor diyebilirim. bir tavsiyem de saat markaları dışındaki markalarla ilgilenmemeniz olacaktır. forumda biraz daha vakit geçirin bence.

Bütçe bazında bakacak olursak ve dediğiniz gibi çelik kordona dönersek şu saat de hayli şık duruyor sanki ?

http://www.hepsiburada.com/casio-mtp-13 ... SCK0814241

Resim
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj mosef » 20 Ağu 2016, 13:08

Buradaki çok az kişi dışında hepimiz moda markası saatler aldık zamanında, çok severek kullandık ve hala da kullanıyoruz. Eski saatlerinizi de güle güle kullanın. Bütçeyi artırmayı düşünmüyorsunuz sanırım şuan için. Chronometre olmasını istiyor musunuz? Chronolu saatler hem biraz daha spor oluyor hem de bir süre sonra gözünüzü yorabilir, sıkılma ihtimaliniz yüksek olur bence. Çelik kordon isabetli bir tercih olur daha önce de dediğim gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj fasakasa » 20 Ağu 2016, 13:15

mosef yazdı:Buradaki çok az kişi dışında hepimiz moda markası saatler aldık zamanında, çok severek kullandık ve hala da kullanıyoruz. Eski saatlerinizi de güle güle kullanın. Bütçeyi artırmayı düşünmüyorsunuz sanırım şuan için. Chronometre olmasını istiyor musunuz? Chronolu saatler hem biraz daha spor oluyor hem de bir süre sonra gözünüzü yorabilir, sıkılma ihtimaliniz yüksek olur bence. Çelik kordon isabetli bir tercih olur daha önce de dediğim gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özellikten ziyade şık dursun amacındayım. Bütçe malesef 200e kadar çıkabiliyorum. Son attığım saat hayli hoşuma gitti, bunun alma diyeceğiniz bir yanı var mı?

Edifice ler de çok güzel duruyor ama fiyat artıyor tabi :)
Kullanıcı avatarı
fasakasa

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners