Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
evet konu gerçekten başka yerlere kaydı , Halbuki çok masum bir soruydu sadece
Bu saatte ben uzun zamandır arada kalmıştım. Çoğunluk aynı görüşe sahip anladığım kadarı ile ; bazen bir saatin sadece basit bir detayı ,özelliği için beğenebiliyorum bazen de tam tersi Legend diver bir kaç yerde karşıma çıktı. Her seferinde baktım inceledim ama şu anda aklımdan çıkardım...
not: Bu arada tarihli modelin fiyatı 3.000 TL nin altında.
2fast4u yazdı:piranhalar için hangı saatler uygun başlığı ıstıyoruz clk.uzun zamandır sakin bir hava var sitede uyuklamaya başladık artık:)
Bazi konular/görüsler karsi fikir belirtmeye deger bazilari ise sadece ici bos mesaj niteliginde forumdaki yerlerini alirlar. Bu konuda daha fazla fikir belirtmenin anlami yok cünkü cok mantiksiz.
Unutma ki Piranhalar disini dolduracak seylere saldirir. Hafif siklet ile ugrasmaz
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Birkaç detay fotosu ve WUS'tan saati alan bir kullanıcının ilk izlenimleri konusunu ekliyorum. Bencede ilk diver modelin için diğer opsiyonları gözden geçirmelisin. Benzer yapıda olmasada Eterna Heritage Super KonTiki Diver'da farklı ve özel bir alternatif olabilir.
alternatiflere bakmada hemfikirim. Açıkcası mutlaka diver olacak diye bir zorunlulugumda yok, bu saat bana hoş ve çekici geldi. Sizlerle değerlendirdikten sonra fikrimi değiştirdim... Bu aralara yeni aklımı kurcalayan bir saat ile tanıştım. WRC sevgim ile de alakalı olarak : Edox WRC Chronorally chronograph