Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
-

hcrewh
-
- Kay覺t: 06 Kas 2010, 12:27
mavisakal86 » 06 Kas 2010, 15:41
Saatin markasini goremiyorum ama baya eski bisey oldugu belli.. Bunun sifiri zor ama 2. el ini beyazitta saaflarin arkasinda bulma sansiniz var... Oldukca da ucuza alinabilir...
-

mavisakal86
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 22 Tem 2010, 20:42
hcrewh » 06 Kas 2010, 15:52
mavisakal86 yazd覺:Saatin markasini goremiyorum ama baya eski bisey oldugu belli.. Bunun sifiri zor ama 2. el ini beyazitta saaflarin arkasinda bulma sansiniz var... Oldukca da ucuza alinabilir...
hocam ben bursal覺y覺m heryere bakt覺m sordum bursada bulamad覺m sen eer istanbulluysan bu modelin ayn覺s覺n覺 ie yarar salam halde bulursan ki ucuzada kapat veya kapatma ben senden iyi fiyata al覺r覺m
-

hcrewh
-
mavisakal86 » 08 Kas 2010, 09:37
Keske ist de olsam... Son 4 yildir thailand tayim... Belki siteden biri beyazit a yakin oturuyosa yardimci olabilir... Eskiden hep o seyyar saticilari gezerdim cok guzel antika saat ve cakmaklar buluyodum...
-

mavisakal86
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 22 Tem 2010, 20:42
hcrewh » 12 Kas 2010, 11:57
beyler yokmu bilgisi olan ya
-

hcrewh
-
Bond » 12 Kas 2010, 18:44
Bence yabanc覺 sitelerden bakarsan bulursun Ebayde vard覺r diye tahmin ediyorum, arat覺rman laz覺m.
-

Bond
- Administrator
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36
-
razz » 12 Kas 2010, 19:00
Saatinizin kasas覺 pirin癟ten yap覺lm覺, 癟elik deil.. Dolay覺s覺yla piyasada bulaca覺n覺z ayn覺 saatler/kasalarda bundan iyi olmaz.. Kadran su ald覺覺 i癟in oluan oksidasyonu temizlemek istediinizde kir olarak g繹ze 癟arpan lekelerle birlikte kadrandaki yaz覺lar da silinir..
Ayn覺 modelin yenisi bulunmaz fakat Tahtakale civar覺nda baz覺 i hanlar覺nda hala otomatik Orient Crystal satan yerler mevcuttur.. Bir ara yolunuz 襤stanbul'a d羹erse Beyaz覺t Sahaflar ar覺s覺 arkas覺nda kurulan tezgahlara g繹z gezdirin.. Tam olarak ayn覺s覺 olmasa da benzerlerinden kesin bulursunuz.. Tahminim fiyatlar覺 10-30TL aras覺nda deiir saat ba覺na.. Birka癟 tane al覺rsan覺z daha da hesapl覺 olaca覺na eminim.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
- Ya: 48
- Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Eterna ve 150 misafir