Bende Blancpain FF deneyeyim dedim. 2. El deger kaybı %50den fazla olduğu için dikkatli düşünmekte fayda var zira liste fiyatı 15500 CHF

Cct yazdı:Hellhound yazdı:Cct yazdı:
Son olarak Hsnemrycl ve Hellhound'u sevindirmek istiyorum zira SIFIR bir IWC Ingenieur 3234 buldum!!!
Emre'yi aradım, koş Cct eski Ingy bulmuş diye, "kayış yapıyorum şimdi, sonra..." dedi![]()
Bu saat çok güzel! Ben de kevlar kayışlısını denemiştim ama bu kayışla daha güzel görünüyor. Hem de daha sağlam![]()
JLC Master Compressor Chronograph Ceramic efsane durmuş ama. Geçenlerde koyduğun carbon Zenith'e böyle demiştim, bir de buna diyorumTekrar bakıyorum da baya güzel saat
![]()
![]()
Seni pek etkilememiş de benim şu ana kadar deneyip de en sevdiğim JLC, Deep Sea Chronograph Vintage olmuştu.
Anlamamıştır o, sonra aaa ooo yazar
Hsnmrycl yazdı:Cct yazdı:Hellhound yazdı:Cct yazdı:
Son olarak Hsnemrycl ve Hellhound'u sevindirmek istiyorum zira SIFIR bir IWC Ingenieur 3234 buldum!!!
Emre'yi aradım, koş Cct eski Ingy bulmuş diye, "kayış yapıyorum şimdi, sonra..." dedi![]()
Bu saat çok güzel! Ben de kevlar kayışlısını denemiştim ama bu kayışla daha güzel görünüyor. Hem de daha sağlam![]()
JLC Master Compressor Chronograph Ceramic efsane durmuş ama. Geçenlerde koyduğun carbon Zenith'e böyle demiştim, bir de buna diyorumTekrar bakıyorum da baya güzel saat
![]()
![]()
Seni pek etkilememiş de benim şu ana kadar deneyip de en sevdiğim JLC, Deep Sea Chronograph Vintage olmuştu.
Anlamamıştır o, sonra aaa ooo yazar
AAA OOO![]()
![]()
![]()
abi bunu kaça veriyolarmış allah aşkına ya![]()
tam olarak neden alıp çıkmadığını sorabilir miyim?
aman aman!
müthiş
MertYe yazdı:Zorluda bugün MCCC sordum bulsam deneyecektim bulamadım
Bende Blancpain FF deneyeyim dedim. 2. El deger kaybı %50den fazla olduğu için dikkatli düşünmekte fayda var zira liste fiyatı 15500 CHF
Tgm yazdı:MertYe yazdı:Zorluda bugün MCCC sordum bulsam deneyecektim bulamadım
FF nin bu kadar şişkin liste fiyatı nasıl izah edilebilir bilmiyorum açıkçasıÇok iyi bir indirim alınacağı kesin ama.. Kadim rakibi Submariner dan -çok iyi bir indirim alınsa bile- yine hatırı sayılır derecede pahalı kalıyor..
Can, "Jlc romantizmi" dilimin ucuna kaç kere geldi ama söyleyememiştimdeep sea chrono yu başka bir marka üretse burun kıvrılabilirdi..
Aston Chronograph a bakarken yoruldum. deep sea yi ben nedense çok yalın hatta monoton buluyorum. Yaz kış boğazına kadar ilikleyip kravat takan temiz aile çocuğu modundamccc ise
![]()
![]()
![]()
![]()
Ingenieur![]()
Hasan Emre kardeşim, getir artık panerai lara bir kardeş
![]()
MertYe yazdı:Tgm yazdı:MertYe yazdı:Zorluda bugün MCCC sordum bulsam deneyecektim bulamadım
FF nin bu kadar şişkin liste fiyatı nasıl izah edilebilir bilmiyorum açıkçasıÇok iyi bir indirim alınacağı kesin ama.. Kadim rakibi Submariner dan -çok iyi bir indirim alınsa bile- yine hatırı sayılır derecede pahalı kalıyor..
Can, "Jlc romantizmi" dilimin ucuna kaç kere geldi ama söyleyememiştimdeep sea chrono yu başka bir marka üretse burun kıvrılabilirdi..
Aston Chronograph a bakarken yoruldum. deep sea yi ben nedense çok yalın hatta monoton buluyorum. Yaz kış boğazına kadar ilikleyip kravat takan temiz aile çocuğu modundamccc ise
![]()
![]()
![]()
![]()
Ingenieur![]()
Hasan Emre kardeşim, getir artık panerai lara bir kardeş
![]()
Tgm 12750 chf olur fiyatı dediler de son aşamada tabi daha zorlanır. Tamam saatleri değer kaybına kazancına göre değerlendirmeyelim diyoruz ama bu saati bugün 12k ya al yarın herhangi bir saatçiye veya alıcıya satmaya kalk 6k bile zor verirler.
Değer kaybına göre degerlendirmeyelim de bu kadar da olmamalı yani. Bu arada saat gerçekten çok başarılı onuda belirtmek isterim
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: borabzdn, delay ve 191 misafir
|