Daytona reçetesi manil'den geldi sağolsun :-D
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
manil yazdı:Aqua29 bey,
Şu noktada sıkıntı var sanırım. Siz, zaten mevcut olan şeyleri bir hap gibi hazır istiyorsunuz. Buradaki insanlarda usulünce bunun çok mümkün olmadığını anlatmaya çalışıyor.
Forumdaki insanların büyük kısmı reel hayatta da birbirini tanıyan, belli insanlar. Zaman harcayıp bilgi birikimleri aktarmak istiyorlar. Bundan maddi beklentisi olan da yok.
Oluşan algı şu şekilde, 'param var ama bilgim yok, bastırıp alacağım bana hangisini alacağımı söyleyin.'
Bu şekilde bir cevap almanız mümkün değil. Almayın ayrıca. İşi bilen kimse bu soruya cevap vermez. Bunun sizinle de ilgisi yok, herkes neden niçini yazmış defalarca.
Yani artı eksi öğrenmek gibi amacınız varsa şu forumdaki kutu açılışları, saat savaşları gibi bölümleri bi zahmet okuyun. Saat ilanlarına bakın, elden çıkma süresini dikkate alın. Bunlardan sonra detay sorunuz olursa öyle sorun.
Bu kadar uğraşmak istemiyorsanız ben en kestirme cevabı vereyim. Rolex bayisindeki polished bracelet gmt master alın. Sosyal ortama girdiğinizde fener gibi parlar, dikkat çeker. Sizin konuşmaniza gerek kalmaz saatiniz konuşur.
Seiko nun mottosu idi bu. 'En çok saatin kim olduğunu anlatır' şeklinde. Sizin gibi meşgul insanları şimdi parachrome'du, balansti, oysterdi, açıklamayla meşgul etme gereği de yok.
Bunun üzerine bi 5.000 daha koyun çelik daytona alacağım diyin ortamda sizden kralı olmaz.
Şimdiden hayırlı olsun.
Sent from my D6603 using Tapatalk
aqua29 yazdı:Nethiustr yazdı:Oris giriş seviyesi bir saat değildir
Bence giriş seviyesi aman aman özellikli saat dünyası için önemli bir saati bence yok[emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
kilimanjaro yazdı:25 e ucuz patek vermezler yalnız ... direk 2 ile çarpın o da 2. el belki
aqua29 yazdı:kilimanjaro yazdı:25 e ucuz patek vermezler yalnız ... direk 2 ile çarpın o da 2. el belki
Üstad sen muhalefet misin malum parti gibi iyiyede kötüye de herşeyede biliyoruz patek in o fiyatlarda olduğunu ben örnekleme yapmak için patek dedim ortam için saat aramadığımı belirtmek için
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 107 misafir
|