Makonun kulağını sevmiyordum tek..böyle yakışıklı olmuş.
SM-G930F cihazımdan gönderildi
Star yazdı:Nethiustr yazdı:Safir cam, elle kurulabilir otomatik, saniye durdurmalı mekanizma, 41 mm, lume kadran...
Daha ne ister ki bir kişi? Evet 100 dolar fazla görünüyor lakin bu tamamen bir formalite, zira Orient watch usa her zaman saatleri yüksek fiyata koyar.
Biraz yaygınlaştıktan sonra son kullanıcıya yansıyacak max ücret 40-50 dolar olacaktır.
Sonuç : Orient başardı
Nethius Orient zaten uzun süredir başarıyorgiriş seviyesi olarak en çok tercih edilen markalar Arasında olması bunun kanıtı niteliğinde bence
![]()
Orient severler kaçırmasın [emoji106]
Afl ben de ablogtowatch instagram hesabından gördüm bugün. Paylaşım için teşekkürler
janus yazdı:Arkadaşlar selam,
Saati orient usa sitesinden 30OFF indirim koduyla alabilirsiniz. Fiyat 375'ten 262$'a düşüyor, ben biraz önce siparişi verdim.
Star yazdı:janus yazdı:Arkadaşlar selam,
Saati orient usa sitesinden 30OFF indirim koduyla alabilirsiniz. Fiyat 375'ten 262$'a düşüyor, ben biraz önce siparişi verdim.
Şimdiden hayırlı olsun janus
janus yazdı:Star yazdı:janus yazdı:Arkadaşlar selam,
Şimdiden hayırlı olsun janus
teşekkür ederim![]()
janus yazdı:@Nethiustr isterseniz çok acele etmeyin, 2tane daha yolda diverim var, hanım durumundan ötürü birini elde tutabilecegim gibi, 1haftaya belli olur bakalım. Lacivertinden aldım ben bu arada.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|