TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Chrono24 Saat Alım ve Gönderim Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Chrono24 saat alım ve gönderim

Mesaj kethuda57 » 12 Haz 2016, 15:55

Caner1983 yazdı:O jdm alan benim gümrükteki arkadaşlar saolsun kendi cebinden çıkıyor gibi arayıp buluyorlar paşa paşa %20 yi verdik :D

İsim vermeyim tekrar yarasına tuz basmayım diye düşünmüştüm :lol: :lol:
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Re: Chrono24 saat alım ve gönderim

Mesaj Khan » 12 Haz 2016, 16:13

Caner1983 yazdı:O jdm alan benim gümrükteki arkadaşlar saolsun kendi cebinden çıkıyor gibi arayıp buluyorlar paşa paşa %20 yi verdik :D

360 dolara vostok aldım, vergisiz geldi, bu iş biraz şans işi Caner abi.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Re: Chrono24 Saat Alım ve Gönderim Bilgi

Mesaj Star » 12 Haz 2016, 16:45

Anladığım kadarıyla kimse net birşey bilmiyor :) herkesin tecrübeleri farklı. Kısmet diyelim o zaman :)
Ben herhangi bir siteden almadığım için, arkadasım bana yurtdışından gönderiyor gibi bir durum olsa yine vergi ödüyormuyuz?
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj Tgm » 12 Haz 2016, 17:03

Star yazdı:Anladığım kadarıyla kimse net birşey bilmiyor :) herkesin tecrübeleri farklı. Kısmet diyelim o zaman :)
Ben herhangi bir siteden almadığım için, arkadasım bana yurtdışından gönderiyor gibi bir durum olsa yine vergi ödüyormuyuz?

Ödersiniz. Fark etmez

Ustad Gumruk denetmeni olarak çalışıyorum. Istanbul ataturk kargo gumruk müdürlüğünün çalışmalarını biliyorum. Ciddi risk alırsınız. Hem bilmediginiz birisine 2000 euro havale ederek hem de gumruk vergisini şişkin bir şekilde ödeyerek..
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Khan » 12 Haz 2016, 17:10

Bence değerini düşürün, mesela 800 euro güzel bir fiyat :D
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Star » 12 Haz 2016, 17:29

Tgm yazdı:
Star yazdı:Anladığım kadarıyla kimse net birşey bilmiyor :) herkesin tecrübeleri farklı. Kısmet diyelim o zaman :)

Ödersiniz. Fark etmez

Ustad Gumruk denetmeni olarak çalışıyorum. Istanbul ataturk kargo gumruk müdürlüğünün çalışmalarını biliyorum. Ciddi risk alırsınız. Hem bilmediginiz birisine 2000 euro havale ederek hem de gumruk vergisini şişkin bir şekilde ödeyerek..

Yani riske girmek ne kadar doğru bilemedim açıkçası. İstediğim de bir saatti :) yaklaşık 400 Euro gibi bir vergisi çıkacak o zaman. Ciddi rakam. Saat bir internet sitesinden vs değil ama Sıfır 2. El değil. Yine de farketmiyor ama işte. Gidip kendimiz alıp gelsek daha uyguna gelir. O zaman vergi falan yok tabi.
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj Khan » 12 Haz 2016, 17:36

Star yazdı:
Tgm yazdı:

Ödersiniz. Fark etmez

Yani riske girmek ne kadar doğru bilemedim açıkçası. İstediğim de bir saatti :) yaklaşık 400 Euro gibi bir vergisi çıkacak o zaman. Ciddi rakam. Saat bir internet sitesinden vs değil ama Sıfır 2. El değil. Yine de farketmiyor ama işte. Gidip kendimiz alıp gelsek daha uyguna gelir. O zaman vergi falan yok tabi.

Almak istediğiniz saattin Türkiye de distribütörü felan yok mu? Belki çok daha indirimli ve bu kadar uğraşmadan elde edebilirsiniz, Türkiye de satılmasa bile distribütör aracılığı ile getirilebilir.

Söz konusu saat 2000 euro olunca daha sağlıklı kanalları tercih etmekte fayda var. 1500 euro üstünde işlem ithalata giriyor sadece %20 ödeyip kurtulabilsek keşke. :)
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj MertYe » 12 Haz 2016, 17:38

Yaklaşık 400 euro vergi çıkmaz malesef. 1500 euronun üzeri söyledikleri gibi farklı bir kategoriye giriyor. Tam mevzuati bilemiyorum ama %20 ile alamayacağınızı biliyorum.
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], hknmtn ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners