Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Ben bu konuya yorum yapmak için birçok markanın farklı modellerinden denemek gerektiğini; dress,diver,pilot vs vs.. gibi çeşit yaratarak saat kültürüne haiz olmak gerektiğini düşündüğüm için, kendimi de henüz o seviyelerde görmediğimden tek tek 5 saat ve marka yazmayacağım Diğer arkadaşlar alınmasın bu benim görüşüm, biliyorum sizde amatörce içinizden gelen tutkuyla seçip yazdınız Ama ben sanırım ileride yorum yapacağım
Gördüm ki hayaller serbest bırakılamamış, ister istemez ulaşılabilirlik dikkate alınmış, seçimleri etkilemiş. Halbuki uçuş serbest; bakınız Değil hepsine, birine bile sahip olmak söz konusu değil ama varsın uçuş listesinde olsun
1- Rolex Submariner NoDate (var) 2- Rolex DJ SS (2-3 yıla olur) 3- Jaeger Le Coultre Geophysic (bi gün inşallah) 4- Sturmanskie Gagarin (var ama bi de satılığa çıkarttım, rezalete bak. ) 5- Omega Speedmaster Moonwatch (5-6 yılı var)