TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Orient ?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Orient ?

Mesaj KKarakuş » 07 May 2016, 12:35

Zevklerin ve tercihlerin her kişi için değiştiği aşikar. Hele saat konusunda ise bunu herkes gayet iyi biliyordur.

Bu iki saat arasında tercih yapmak size kalan bir durum lakin tavsiye adına konuşmak gerekir ise ; Her iki saatin de mekanizması benzerdir, yani birisi gün/tarih göstergeli diğeri ise sadece tarih göstergeli. Ayrıca Mako XL bir Diver watch. Geriye kalan farklar ve görseller zevk meselesi.

Bunların dışında en önemli husus, Mako XL in biraz büyük bir saat oluşudur. Diğer modeli hiç denemedigimden bilmiyorum. İşin özü ; her saat fotoğrafta kendinden büyük görünür, deneyerek almakta fayda var ;)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj mete44 » 07 May 2016, 12:40

KKarakuş yazdı:Zevklerin ve tercihlerin her kişi için değiştiği aşikar. Hele saat konusunda ise bunu herkes gayet iyi biliyordur.

Bu iki saat arasında tercih yapmak size kalan bir durum lakin tavsiye adına konuşmak gerekir ise ; Her iki saatin de mekanizması benzerdir, yani birisi gün/tarih göstergeli diğeri ise sadece tarih göstergeli. Ayrıca Mako XL bir Diver watch. Geriye kalan farklar ve görseller zevk meselesi.

Bunların dışında en önemli husus, Mako XL in biraz büyük bir saat oluşudur. Diğer modeli hiç denemedigimden bilmiyorum. İşin özü ; her saat fotoğrafta kendinden büyük görünür, deneyerek almakta fayda var ;)

Cok tesekkur ederim vala ben xl i deilde dierini begendim acikcasi sormaktaki amacim zaten ddwnin mekanizma sıkıntısi var mi yok mu onu ogrenmekti diver olmasina gerek yok illa :champ:
wearing my rolex...
Kullanıcı avatarı
mete44

Mesaj eraslani » 07 May 2016, 12:41

mako xl da gün göstergesi olmasa ne güzel olurmuş aslında..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj o2o » 07 May 2016, 14:35

Makı XL, aspirin gibi her derde deva tavsiyesi[emoji106][emoji2][emoji2][emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj Khan » 07 May 2016, 15:25

Ray raven verelim isteyene :D uygun bırakıyorum bak[emoji14]

God is good.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj raven » 07 May 2016, 17:51

Mako xl dogru tercih olur :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj TSayiR » 07 May 2016, 20:56

Mako XL'ı n11de filan 450 ye bulabilirsin şu anda ki bende oradan almıştım,(bazen çek de denk geldiğinde -geçenlerde 40 tl çek vardı-tadından yenmiyor)diger saati ise ortalama 550den aşağıya bulman zor sanırım. :thumbup:
Mako XL'ın ikinci el piyasası güçlüdür,450ye alırsın beklemeden atıyorum 375-400 arasına elinden çıkarırsın, ancak diğer model open heart bir model yani onun hastası ayrı hem biraz bekletebilir hemde XL'a göre daha fazla zarar ettirebilir. :thumbup:
Mako XL'ın renk alternatifi de mevcut mavi turuncu gibi. :thumbup:
Mako XL 44.5 mm kasa yapısına sahip diğer saat ise 43 mm. bileğiniz inceyse dikkatli olun arada birazcık fark var. :thumbup:
Mako XL 200M, diğer saat 100m :thumbup:

Bunları gözönüne alınca mako XL hertürlü ağır basıyor :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj maiii » 08 May 2016, 18:33

XL
Kullanıcı avatarı
maiii

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 118 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners