TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj kethuda57 » 07 May 2016, 11:18

Eletirdiim konu 羹slup Tuncay...
Birisinin bana aa覺daki c羹mleleri kullanmas覺 houma gitmez.
- kafan m覺 g羹zel takt覺覺n saat mi kafa yap覺yor
- sa癟ma sapan konumay覺n

Eer bir yorumda kat覺lmad覺覺n noktalar varsa b繹yle bir 羹slupla cevap verilmez. 羹nk羹 bu tart覺man覺n ana konusundan 癟覺kmas覺na ve gereksiz yere k覺rg覺nl覺klara neden olur....

Al覺nt覺 yapt覺覺n c羹mle benim a癟覺mdan bakarsan benim fikrimi de destekler. yediinden i癟tiinden kesip taraftar覺 olduu tak覺m覺n b羹t羹n ma癟lar覺na giden insanlar tan覺r覺m. Bu tutkudur.
Kazand覺覺 羹癟 kuru parayla her sene kurban bayram覺nda kurban kesebilen insanlar, Hacca gidebilmek i癟in geceleri ek i yap覺p para biriktirenler de vard覺r. Bu da inan癟t覺r.
Ama ayn覺 ekilde futbolu 癟ok sevdiini s繹yleyip bilet fiyatlar覺n覺n 癟ok y羹ksek olmas覺ndan dolay覺 ma癟lara gidemediini s繹yleyen insanlar da 癟oktur.
Ya da her yere para harcay覺p kurban bayram覺 gelince bu sene de 癟ok borcumuz var yine kurban kesemiyoruz diye ee dosta yak覺nan insanlar da vard覺r...
襤nsan覺n i癟inde tutku ve inan癟 varsa hi癟 birey imkans覺z deildir. Kim neye inan覺rsa neyi isterse onu baar覺r.
Ve ben bu yery羹z羹nde kenara ay覺rd覺覺 paralarla y覺llar sonra rolex alan insanlar olduundan eminim.
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 41
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj khef » 07 May 2016, 11:28

Forum ortam覺n覺n sosyal hayat覺m覺zla bir tutulmas覺 gerektiini d羹羹n羹yorum. Nas覺l ilk defa girdiimiz bir ortamda, yeni tan覺t覺覺miz insanlara belirli bir sayg覺 癟er癟evesinde yaklasiyorsak, ayn覺 tavir forum i癟inde de ge癟erli olmal覺. Y羹zy羹ze bakarken kuramayacagimiz c羹mleleri yazarken kullanmak hi癟 ho deil. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
khef

Ya: 44
Kay覺t: 07 Mar 2014, 13:02

Mesaj zafeer » 07 May 2016, 11:40

kethuda57 yazd覺:Eletirdiim konu 羹slup Tuncay...
- sa癟ma sapan konumay覺n

Eer bir yorumda kat覺lmad覺覺n noktalar varsa b繹yle bir 羹slupla cevap verilmez. 羹nk羹 bu tart覺man覺n ana konusundan 癟覺kmas覺na ve gereksiz yere k覺rg覺nl覺klara neden olur....

Al覺nt覺 yapt覺覺n c羹mle benim a癟覺mdan bakarsan benim fikrimi de destekler. yediinden i癟tiinden kesip taraftar覺 olduu tak覺m覺n b羹t羹n ma癟lar覺na giden insanlar tan覺r覺m. Bu tutkudur.
Kazand覺覺 羹癟 kuru parayla her sene kurban bayram覺nda kurban kesebilen insanlar, Hacca gidebilmek i癟in geceleri ek i yap覺p para biriktirenler de vard覺r. Bu da inan癟t覺r.
Ama ayn覺 ekilde futbolu 癟ok sevdiini s繹yleyip bilet fiyatlar覺n覺n 癟ok y羹ksek olmas覺ndan dolay覺 ma癟lara gidemediini s繹yleyen insanlar da 癟oktur.
Ya da her yere para harcay覺p kurban bayram覺 gelince bu sene de 癟ok borcumuz var yine kurban kesemiyoruz diye ee dosta yak覺nan insanlar da vard覺r...
襤nsan覺n i癟inde tutku ve inan癟 varsa hi癟 birey imkans覺z deildir. Kim neye inan覺rsa neyi isterse onu baar覺r.
Ve ben bu yery羹z羹nde kenara ay覺rd覺覺 paralarla y覺llar sonra rolex alan insanlar olduundan eminim.

Noktasi virgulune katiliyorum...
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj TSayiR » 07 May 2016, 11:48

Ben saygisizlik yapt覺覺m覺 d羹羹nm羹yorum, bu c羹mlelerde hakaret i癟eren birey olduunu da d羹羹nm羹yorum, sadece sert bir 羹slup olabilir o kadar..
Yeni tanistigim bir insan karsima gecse ve deseki ben 3 5 kenara atarak 20 sene para biriktirip salliyorum 10000$'a (..l羹x..) alacagim dese ona da bi git isine kafan mi g羹zel sacmalama derim.
Bu konuda da artik konusmak istemiyorum; fikrimi s繹yledim yanl覺sa da bu benim fikrim. Ben kimseye d羹羹ncesinin yanlis olduunu s繹ylemedim, ama dilimde t羹y bitti soylemekten bu d羹zende ne 繹yle sabirli insanlar kaldi ne de oyle bir ortam..Aylik gelirin vardir alirsin yoksa alamazsin.
@WatchesTNC
Kullan覺c覺 avatar覺
TSayiR

Ya: 40
Kay覺t: 18 ub 2016, 14:17

Mesaj Orhanbalu » 07 May 2016, 11:52

kethuda57 yazd覺:Eletirdiim konu 羹slup Tuncay...
- sa癟ma sapan konumay覺n

+1
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj MertYe » 07 May 2016, 11:57

kethuda57 +1

Kendi ad覺ma ufak bireyden bahsetmek istiyorum. Kulland覺覺m Rolex GMT'yi g繹ren bir arkada覺m saate o kadar para verilir mi diye sordu.

Kendisiyle 癟ok basit bir hesap yapt覺k normalde g羹nde 2 paket sigara i癟iyor. 襤ctigi sigara u an 11 lira ve biz tan覺al覺 yakla覺k 4 sene oldu. Yani biz tan覺t覺覺m覺zdan beri sigaraya verdigi para bu hesaba g繹re 31.680 TL yani uygun fiyata 2. El yakaland覺覺nda 2 Rolex alacak para. Gmt veya submariner.

Ha ben sigara i癟miyorum da sigara i癟mediim icin biriktirdiim parayla m覺 ald覺m dersek tam olarak deil ama undan eminim ki ben sigara i癟iyor olayd覺m bu saati alamazd覺m 癟羹nk羹 saatin paras覺n覺n bir k覺sm覺n覺 kendim verdim gerisini ailem vermiti zaten.

Demem o ki biz tan覺al覺 (niversiteye balad覺覺m覺z sene) 4 sene olmu bile ki d羹n gibi hat覺rl覺yorum 羹niversitede ilk g羹n tan覺mam覺z覺. Zaman 癟ok h覺zl覺 ge癟iyor insan istedikten sonra Rolex i癟inde para biriktirir istedii bir arabay覺 alabilmek i癟inde kethuda57' nin dedii bu noktada kesinlikle 癟ok doru. Bu neyi ne kadar istediinize ve nelerden vazge癟ebileceinize bal覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Tgm » 07 May 2016, 12:06

Kethuda57 ne guzel yazm覺s覺n覺z :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj eraslani » 07 May 2016, 12:11

2003 senesinde bireysel emeklilik sistemi hen羹z cikarilmisken dan覺man s覺fat覺yla sat覺覺n覺 yap覺yordum bankada..sat覺 eitimlerinde en 癟ok ilenen konu insanlara bir hayal kurdurmak ve hedef belirletmekti..t羹rl羹 eyler uydururduk..ama rolex hi癟 akl覺ma gelmemiti [emoji38]
10 sene her ay 100 usd yat覺r覺n rolex 覺 kap覺n..
Tutku insana hereyi yapt覺rabilir..
Konunun tatl覺ya balanmas覺 dileimi de iletmi olay覺m..

SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: 351925, Google [Bot], kogan, Mtn ve 237 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners