TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj eraslani » 06 May 2016, 12:39

s羹rekli saatler al覺p satmaya g繹re maliyetinin daha az olaca覺na kesinlikle kat覺l覺yorum :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj Attor » 06 May 2016, 23:03

asymptote yazd覺:Daha 繹nce de yazm覺 olabilirim. 襤lkesel olarak saatlerle ilgili ayl覺k gelirimi aan tek seferlik harcama yapmama karar覺 ald覺m. Bu durumda eer birg羹n Rolex ya da ayn覺 s覺n覺fta baka bir saat almak istersem ayl覺k gelirimi bu seviyeye y羹kseltmem gerekiyor. Ekstra motivasyon kayna覺.. :) ;)

:champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Attor

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2014, 23:09

Mesaj evsen81 » 06 May 2016, 23:27

Ground yazd覺:Asl覺nda k繹keninde tutku yatan konuyu salt matematikle anlamland覺ramazs覺n覺z.
Kimi tutkusundan ak覺ndan dalar覺 delmi. :)

G羹nl羹k hesap konusu ciddi yap覺lmas覺 i癟in deil de misal olarak verildi diye d羹羹n羹yorum.
Al覺nabilirlik konusunun i癟erisinde kesinlikle gelir seviyesi etken olabilir. Ama sadece bu etken belirleyici deil demek isterim.

Sadece matematik olarak d羹羹n羹rsek gelir seviyesi 癟ok iyi olmayan biri sigara tutkusu y羹z羹nden g羹nde 1 paket bitirdiini var sayarsak. Sigara kullanmayan ayn覺 gelir seviyesindeki baka bir kii rolex tutkusu i癟in o g羹nl羹k 10TL paray覺 biriktirebilir. ayl覺k 300TL 繹demeli kredi 癟ekse o rolexi faizlerle 癟ok rahat alabilir. Sigara i癟en garipsenmez ama rolex alan garipsenir bu 羹lkede..

Sadece matematikle anlat覺lamaz bence.

襤lgi ve tutku meseleleri bunlar arkadalar. Her kiiye her kafa yap覺s覺na g繹re farkl覺 yaanacak eylerdir. 1 sene 繹nce saatler konusunda bu kadar ilgili olaca覺m s繹ylense kendime bile inanmazd覺m.

Olaya farkl覺 ve 癟ok g羹zel bir a癟覺dan yaklam覺s覺n覺z :champ: Bir deil 2 paket sigara i癟en bile garipsenmeyen insanlar bir saate o kadar para verilir mi diyebilir :!:
Ya olduun gibi g繹r羹n ya da g繹r羹nd羹羹n gibi ol.
Kullan覺c覺 avatar覺
evsen81

Ya: 43
Kay覺t: 25 Nis 2014, 19:29

Mesaj kethuda57 » 07 May 2016, 09:07

Tuncay bence manilin hesab覺nda hata yok. bence de a覺r覺 tepki vermisin 羹slubun ho olmam覺. Az 癟ok muhabbetimiz var seninle samimiyetimize dayanarak ben de belirtmek istedim.
Eer bir insan i癟in rolex takmak 癟ok b羹y羹k bir hayalse herg羹n kenara 3 dolar at覺p manilin belirttii gibi rolex sahibi olabilir. Ama bunu yapabilmek i癟in b羹y羹k bir tutku ve sab覺r olmas覺 laz覺m. Bug羹n 20 ya覺nda sigara i癟en bir gen癟 karar al覺p sigaray覺 b覺rak覺rsa herg羹n kenara 3 dolar atarsa 35 ya覺nda rolex sahibi olabilir. 襤nsan da yeterki tutku olsun gerisi gelir zaten...
Manilin verdii 繹rnek rolex tutkusu olan bir insanlar i癟in kabul edilebilir bir 繹rnek.
Benim i癟in rolexin 癟ok b羹y羹k bir anlam覺 yok ama forumda orta gelire sahip olup bir g羹n rolexe sahip olma hayalleri kuran dolu insan olduuna eminim. Benim rolex tutkum olmamas覺 rolex seven bir insana sayg覺 duymamam覺 gerektirmez.

Sonu癟 olarak hesaplama yaparken denkleme tutku fakt繹r羹n羹 de eklemek laz覺m.
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 41
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj eraslani » 07 May 2016, 09:27

Hesapta bahsedilen hata zaten 1-2 lirayla olmayacagiydi..3 dolarla olur :)

SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj kethuda57 » 07 May 2016, 09:36

eraslani yazd覺:Hesapta bahsedilen hata zaten 1-2 lirayla olmayacagiydi..3 dolarla olur :)

SM-G930F cihaz覺mdan g繹nderildi

Tl her g羹n enflasyona yeniliyor dolar hesab覺 yapmak daha iyi :)
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 41
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj TSayiR » 07 May 2016, 09:40

kethuda57 yazd覺:Tuncay bence manilin hesab覺nda hata yok. bence de a覺r覺 tepki vermisin 羹slubun ho olmam覺. Az 癟ok muhabbetimiz var seninle samimiyetimize dayanarak ben de belirtmek istedim.
Eer bir insan i癟in rolex takmak 癟ok b羹y羹k bir hayalse herg羹n kenara 3 dolar at覺p manilin belirttii gibi rolex sahibi olabilir. Ama bunu yapabilmek i癟in b羹y羹k bir tutku ve sab覺r olmas覺 laz覺m. Bug羹n 20 ya覺nda sigara i癟en bir gen癟 karar al覺p sigaray覺 b覺rak覺rsa herg羹n kenara 3 dolar atarsa 35 ya覺nda rolex sahibi olabilir. 襤nsan da yeterki tutku olsun gerisi gelir zaten...
Manilin verdii 繹rnek rolex tutkusu olan bir insanlar i癟in kabul edilebilir bir 繹rnek.
Benim i癟in rolexin 癟ok b羹y羹k bir anlam覺 yok ama forumda orta gelire sahip olup bir g羹n rolexe sahip olma hayalleri kuran dolu insan olduuna eminim. Benim rolex tutkum olmamas覺 rolex seven bir insana sayg覺 duymamam覺 gerektirmez.

Sonu癟 olarak hesaplama yaparken denkleme tutku fakt繹r羹n羹 de eklemek laz覺m.

Ibrahim kardeim 繹ncelikle uyardigin i癟in teekk羹r ederim.
Benim yazdiklarimi tekrardan okuyup bir bakalim, ben hickimsenin yaptigi hesaba yanlis ya da hatali demismiyim yoksa bilakis:

"Buras覺 forumsa ve fikirler konuulacaksa ben fikrimi belirttim. yani Matematiksel olarak evet ama ger癟ek hayatta Hay覺r.. kimse i癟tii sigaray覺 b覺rakarak alkolu b覺rakarak 癟oluunun 癟ocugunun r覺zk覺ndan kesipde L羹x saat alamaz.. bu kadar basit.. "
Matematiksel olarak desteklemisim. Evet demiim. Dogru mudur?
Herkes maddi durumuna g繹re hareket eder ve alir benim anlatmak istedigim daha dogrusu inanmadigim sey gunumuzde 3 3 5 5 biriktirerek l羹x olan hicbirseyin alinamayacagi bu rolex de olabilir Bebek'te bir ev de olabilir bir Camaro da olabilir zaten alintiladigim c羹mle herseyi anlatiyor. L羹tfen sadece bu paragrafi bir daha okumani isterim. "Matematiksel olarak evet ama realiteye gelince yetmez" :thumbup:
@WatchesTNC
Kullan覺c覺 avatar覺
TSayiR

Ya: 40
Kay覺t: 18 ub 2016, 14:17

Mesaj Orhanbalu » 07 May 2016, 11:06

Soru :
Gelir seviyesine g繹re kol saati al覺m覺 ?

Cevap : saate verdiin paraya asla ihtiya癟 duymamal覺s覺n. ( art覺k o bir para deil kol saati olarak seninle kalmal覺 )

Sent from my iPhone using Tapatalk
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 80 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners