Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Arkadaşlar merhaba bir iki kişiye özelden ulaşmaya çalıştım ama en son konuyu açayım dedim şuan bütçe yok ama grand seiko kafamda iyiden iyiye yer etmeye başladı iki model arasında kaldım sbgr061 maddi yönden daha avantajlı ikiside 9s mekanizma deri kayış gs lerde daha bir hoş duruyor ama farkları nelerdir? alternatif başka model hangiisi olur? veya bu ikisi arasından hangisini seçersiniz?? 1. GS sbgh001 2.GS sbgr061
Tepenin yeri rahatsiz etmezse sbgr095 denedigim ve cok begendigim bir saat Alternatif olabilir 4 ay once 9k tl seviyesinde alabilme sansim vardi Limitli oldugu icin bitmis olma ihtimali var tabi
ben yeni modeller bazında olmasa da genel olarak mutlaka Hi-Beat ve mümkünse manuel kurmalı bir GS edinilmesi taraftarıyım. her ne olursa şimdiden hayırlı olsun