TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Obaku V145UCBMC Kullanıcı İncelemesi

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: OBAKU V145UCBMC Kullanıcı İncelemesi

Mesaj sedir » 19 Nis 2016, 21:10

Güzel bir inceleme. Faydalı. Yeterince detaylı.
Eski bir Skagen kullanıcısı olarak ben de inceledim bu markayı ancak henüz almadım. wWw'nin incelemesi sonrası belki de alırım.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Re: Obaku V145UCBMC Kullanıcı İncelemesi

Mesaj wWw » 20 Nis 2016, 16:51

Wwtr :champ:
resmulug :champ:
kethuda57 :champ:
evsen81 :champ:
tekinorkun :champ:
TSayiR :champ:
sedir :champ:

@TSayiR, rica ederim, 10 adet saatimin 7 tanesi quartz, bunların yarısı forumla tanışmadan önce aldığım saatler ama yinede seviyorum. Aldığım bir şeyi kolay kolay satma gibi bir huyum olmadığı için yeni bir otomatik saat almadan önce uzun bir süre bütçe oluşturmam gerekiyor, çünkü almak istediğim saatler çok da ucuz saatler değil (bknz: Sinn, Ball, vb.) :roll:
Bende o zamana kadar beğendiğim uygun fiyatlı saatlerle çeşit arttırıyorum, çok içime sinen bir saat olmadıkça ille de otomatik olsun diye bir takıntım yok. Severek kullandığım bir Hamilton, bir de Seiko var, bu yüzden genelde quartz saatler alıyorum bu aralar :D
Boşuna o saatlere para verme biriktir otomatik al diyenler çıkacaktır, ki bende genelde o görüşteyim :thumbup: ama hoşuma giden farklı bir saat olunca da alana kadar kafayı ona takıyorum :( durum bu :D

@sedir
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, eski distribütörün sanırım elinde kalan saatleri çıkartmak için uygun fiyatlara sattığı göz önüne alınırsa fiyat olarak gayet makul. Kalite olarak da Skagen'den daha kötü değil kesinlikle.
Kullanıcı avatarı

Mesaj raven » 20 Nis 2016, 22:00

Dikkat çekici ve ayrıntılı bir inceleme olmuş emeğinize sağlık. Fotoğraflar ise gerçekten saate ilgi uyandırıyor. :thumbup: Benim de dikkatimi çeken bir marka Obaku. eskiden Globen markası vardı o da Danimarka markasıydı. Tasarımları Obaku gibiydi. Danimarkalılar bu tip tasarımları seviyor galiba çünkü Skagen de Danimarka markası ve tasarımlar nerdeyse aynı.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj CosaNostra » 20 Nis 2016, 22:08

inceleme için teşekkürler. farklı markaların bu şekilde inceleme yazıları çok keyifli. en güzel günlerde kullanın. [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
CosaNostra

Mesaj khef » 20 Nis 2016, 22:49

Güle güle kullanın. :champ:
Kullanıcı avatarı
khef

Önceki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 308 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners