Clk yazd覺:afl, d羹n PP ile cekilen fotografin 羹zerine yazacaktim ama simdi ortayi yaptin voleyi vurmamak olmaz.
Dato sadece mekanizmasi degil tamami kusursuz bir saat. Patek Philippe her ne kadar 羹st d羹zey saat 羹retse de bu isin sanatsal tarafini temsil eden marka Lange. rettikleri her mekanizma estetik harikasi, farkli malzemeleri m羹kemmel bir harmoni ile kullanicisinin g繹rsel begenisine sunmasi bence takdire sayan.
Gelelim Patek Phillipe Grand Complication'a! Lange karsisinda sansini sifir g繹rd羹g羹m, kadrani dengesiz ve sayilar ile bogulmus, mekanizmasi hicbir sekilde optik highlight tasimayan bir saat. Bunlari yazinca sanki saati k繹t羹l羹yormusum gibi oldu. Hayir DATOGRAPH'i g繹klere cikartiyorum diyelim
zet : Oglunu anliyorum ve ben de bir tane istiyorum. Hadi bana da alalim

Kesinlikle ayn覺 fikirdeyim. D羹n o2o, coolfire ve Caner1983 yazm覺t覺 zaten, bir de ben 羹st羹ne t羹y dikmeyeyim dedim. PP5270 癟ok g羹zel ve inhouse makine var ama bence abisi 5970 i ge癟emiyor. 5970 kadran olarak bence Patekte zirve, 繹zel sevgim var. Lange ise biliyorsun, 癟oktand覺r benim i癟in Patein 繹n羹nde ve bu datograf覺n mekanizmas覺 hakikaten bir farkl覺. Langeye pozitif 繹nyarg覺 ile bakt覺覺m i癟in zaten benim oyum tarafl覺 olur.Say覺lmaz

Yak覺ndan inceleyince fark daha da belli oluyor.Umar覺m k覺sa zamanda beraber bakar覺z

Bu arada 15-16 haziranda i i癟in Dresden de olaca覺m ve hafta sonunu birletirip imdiden bir A.Lange & Sohne ve Lang & Heyne ziyaretleri planlamaya 癟al覺覺yorum.
Rolex tamam art覺k dediinde zaten muhteem olan koleksiyonunu farkl覺 markalarla zenginletirecein zaman bil ki b羹y羹k lange lobisi yapaca覺m haberin olsun

Senin koleksiyonda muhakkak olmal覺, GRABR haricinde 羹st d羹zey bir deri kay覺l覺 yak覺覺r oraya.
Valla heyecanland覺m, hadi sana da alal覺m

o2o yazd覺: Abi 5 ya覺nda ama hem mekanizmadan hem de saatten anl覺yor demekki. Maaallah...
ans覺 bol, gelecei 癟ok g羹zel olur umar覺m...
o20, teekk羹rler, bug羹n de annesine Atat羹rk'l羹 癟alar saat ald覺rm覺

Doru yolda
G羹zel dileklerin hepimizin 癟ocuklar覺 i癟in ger癟ek olsun.