Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
TSayiR » 08 Nis 2016, 21:07
@WatchesTNC
-

TSayiR
-
leonardo06 » 09 Nis 2016, 10:35
Konu longines ve diver ise neden legend düşünülmüyor? Bütçe olayı mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

leonardo06
-
maviplnet » 11 Nis 2016, 20:25
Şu saati firma alt kısmınıda mekanizma görünecek şekilde cam yapsaymış ya sanki.ne olurmuş . Bu durum rolex gibi firmasal bi olaymı yoksa bu modlmi böyle bişemedim. Visodate yi beğeneyim diyprum kolçağı deri( ben çelik istiyorum) bundada altı cam değil.açıkçası lararsız kwldım
-

maviplnet
-
zafeer » 11 Nis 2016, 21:11
maviplnet yazdı:Şu saati firma alt kısmınıda mekanizma görünecek şekilde cam yapsaymış ya sanki.ne olurmuş . Bu durum rolex gibi firmasal bi olaymı yoksa bu modlmi böyle bişemedim. Visodate yi beğeneyim diyprum kolçağı deri( ben çelik istiyorum) bundada altı cam değil.açıkçası lararsız kwldım
Bu modelde boyle ama acık modellerde var longinesde
Bu kadar kararsızken alım yapmayın derim ben bol bol saatçi gezip saat deneyin
-

zafeer
-
maviplnet » 11 Nis 2016, 21:21
ah ah . Sormayın derdimi. Sivasın bir ilçesindeyim. geçenlerde merkeze gittiğimde 5-6 saatçi gezdim ve satılaan en lüks marka orientin star modeli ki oda saadece 1 saatçide var. diğerleri orienti satıyor ama star ı bile bilmiyor. benim durum biraz vahim sanırım.
-

maviplnet
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: fikrigul ve 43 misafir