TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000 TL Altı Otomatik Kronograf Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: -1000TL Otomatik Kronograf Önerisi

Mesaj eraslani » 08 Nis 2016, 16:25

mertk yazdı:Ruslarda bulabilirsiniz gibi bu fiyatlara ama eski fiyatlar aklımda olduğu için bu kurlardan sonra onda bile zor olabilir.

Onun dışında bütçeyi arttırısanız, tissot'un carson chrono var. Mekanizmada plastik parçalar kullanıldığından fiyatı baya bir aşağı çekmişler.

Liste fiyatını tam hatırlamıyorum ama 1800 tl civarlarına alınabilir, sirkeci de bulunursa daha iyi bir fiyat gelebilir.

Swiss chrono dedik mi zaten 4500 tl aşağısı zor.

rus saatleri ruble karşılığı alınmıyor mu? fiyatının düşmüş olması gerekir.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Khan » 08 Nis 2016, 16:34

jstein yazdı:Vintage düşünürseniz Seiko speedtimer, Citizen bullhead gibi modellere bakabilirsiniz.

Sağol, bu modelleri araştıracagim hocam, mütevazi bir koleksiyon olmasına rağmen bir krono eklemek istiyorum çünkü :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Khan » 08 Nis 2016, 16:37

mertk yazdı:Ruslarda bulabilirsiniz gibi bu fiyatlara ama eski fiyatlar aklımda olduğu için bu kurlardan sonra onda bile zor olabilir.

Onun dışında bütçeyi arttırısanız, tissot'un carson chrono var. Mekanizmada plastik parçalar kullanıldığından fiyatı baya bir aşağı çekmişler.

Liste fiyatını tam hatırlamıyorum ama 1800 tl civarlarına alınabilir, sirkeci de bulunursa daha iyi bir fiyat gelebilir.

Swiss bizim için bir rüya, lakin artık teknoloji çok gelişti, artık Japon ile Swiss saatler arasında 20 yıl öncesinin farkı kalmadı diye düşünüyorum, bu sebeple Swiss biraz saatin öncülüğünün vermiş olduğu şöhretin tadını çıkarıyor.

Ek olarak Rus saatleri de oldukça dişli :)

Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Khan » 08 Nis 2016, 16:39

Clk yazdı:Ingersoll Columbia No:1 alinir keyfine bakilir 8-) hatta mesh bilezik ile hava bile atilir :D

Resim

Bu Almanın tasarımları oldukça iyi, mekanizmadan şüpheye düşmesem, çoğu modeli oldukça güzel :) hakkında iyi bahsedilmiyor bu markanın

Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Khan » 08 Nis 2016, 16:39

1800 gerçekten çok uzak bir rakam bana :)

Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Clk » 08 Nis 2016, 18:18

Nethiustr yazdı:
Clk yazdı:Ingersoll Columbia No:1 alinir keyfine bakilir 8-) hatta mesh bilezik ile hava bile atilir :D

Resim

Bu Almanın tasarımları oldukça iyi, mekanizmadan şüpheye düşmesem, çoğu modeli oldukça güzel :) hakkında iyi bahsedilmiyor bu markanın

Marka hakkinda negatif konusanlar hakli ama onlarin tamami analarindan kolunda Patek Philippe Grand Complation ile dogmustur. :lol:

1000 TL'ye yeni anca bu var ben ne yapayim :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Khan » 08 Nis 2016, 21:37

Clk yazdı:
Nethiustr yazdı:

Resim

Marka hakkinda negatif konusanlar hakli ama onlarin tamami analarindan kolunda Patek Philippe Grand Complation ile dogmustur. [emoji38]

1000 TL'ye yeni anca bu var ben ne yapayim :D

Aha böyle dedin, tekrar kaynadım bu markaya :D eğer ingersoll u beğenmeyenler Orienti de beğenmiyorsa demekki biz bu markayı rahatlıkla kullanabiliriz :) gerçekten klasik tasarımda kronograf saatler çok güzel görünüyor.

Kullanıcı avatarı
Khan

Re: 1000 TL Altı Otomatik Kronograf Önerisi

Mesaj kilimanjaro » 08 Nis 2016, 23:53

chrono değilde ben size şöyle bir güzel önersem :super:

http://www.binbirsaat.com/vostok-europe ... um-pmu7383

neden chrono demedim ? işte bu yüzden ... bana 2.000 tl ye bulamadılar :D

viewtopic.php?f=12&t=21483#axzz45Gr3nYNV
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners