SeRxx yazdı:Caner doktorum, Sub'a şu an dokunma sakın, hata edersin. Yanına güzel uygun fiyatlı saatler alabilirsin; böylece Submariner'ı arada özler, daha bir zevkle kullanırsın.
Tamamdır serkan

SeRxx yazdı:Caner doktorum, Sub'a şu an dokunma sakın, hata edersin. Yanına güzel uygun fiyatlı saatler alabilirsin; böylece Submariner'ı arada özler, daha bir zevkle kullanırsın.
Caner1983 yazdı:Emre ikinci ele bu forum dışında girmem galiba yada yeni explorer u subun yanına alacaz daha sonra
Zafer saol kalacak galiba şimdilik
onurkoseoglu yazdı:Caner1983 yazdı:Emre ikinci ele bu forum dışında girmem galiba yada yeni explorer u subun yanına alacaz daha sonra
Zafer saol kalacak galiba şimdilik
LV ile NoDate arasında çok gittim geldim. Lacivert ağırlıklı giyindiğim için LV aldım.
Yalnız NoDate hep aklımda. İleride bir süprizle redlineçıkartırsa mutlaka alacağım.
Seramik daytona vs. ye çıkmayacaksanız elde tutun derim naçizane.
Ground yazdı::)))) hozburun üstad dan nokta..
Tavsiyelere kulak vermeyi severim. Bu saat tutkusunun yitip gitmemesi için dikkat etmek gerekiyor. İşin maddi boyutu da önemli bazen tutkuları törpülüyor. Bazen de çok istediğiniz bir fırsat gelince o fırsata ulaşamadığınızda kendinizi kötü hissedip bu tutkudan heyecandan kopabilirsiniz.
Benim hoşuma giden o heyecan ve tutku.. Bazen o saate ulaşamama ve beklemek bile hoş olabiliyor))))))
Bir de hırslarımızı dizginlemek gerek forumda paylaşımları görünce keşke benim olsalardan çok böyle bir saate sahip olana şapka çıkarıp paylaşımlardan dolayı mutlu olmak gerek.
Hem hepsiyle birlikte böyle bir ortamdan dolayı çok hoşnutum.
çevremizde yapamadığımız sohbetler yapıyoruz. Çevremde çok az kişi ile bu konuda iletişim kurabildiğim için bu forum bana ilaç gibi geldi. Umarım forumca gerçek ortamlarda da sohbet muhabbetler devam eder.
Özetle hep frende kalmak iyidir.)
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli ve 223 misafir
|