TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Speedmaster HB-SIA Co-Axial Chrono GMT Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Omega Speedmaster HB-SIA Co-Axial Chrono GMT Tavsiye

Mesaj Ozgur » 19 Eki 2010, 19:34

Arkadaslar,
Omega nin Speedmaster serisinden HB-SIA Co-Axial GMT Chronograph i almayi dusunuyorum, link ten de bakabilirsiniz turuncu kaucuk kayisli modeli. Uzun arastırmalardan sonra bulabildigim ve ulasabilecegim en uygun fiyat 2200 Riyal yani: (8800tl, 5720dolar)

Sizce alayım mi? yada tavsiyeleriniz nedir? (verebilecegim en ust limit budur lutfen ustune cikmayin)

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
En son Ozgur tarafından 19 Eki 2010, 22:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Re: Omega Speedmaster HB-SIA Co-Axial Chrono GMT Tavsiye

Mesaj Clk » 19 Eki 2010, 19:40

5720 dolara Rolex GMT Master alabilirsin. Chronosu olmaz ama gercek bir GMT saate sahip olmus olursun. Alternatif olarak degerlendirebilirsin.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Ozgur » 19 Eki 2010, 20:00

Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj Bond » 19 Eki 2010, 20:10

Resim

Bence optik olarak güzel saat, özellikleride gayet çekici. Kendi adıma standart Speedmasterdan çok daha etkileyici geldi. Çelik bilezik modeli daha avantajlı gibi alırken. Bilezik kalitesi ile ilgili Clk'nın eksi puan verdiği noktalarda olmuştu Speedmaster M.S. Edition incelemesinde. Alternatifleri düşünmekte gerek elbette, diğer üyelerimiz için kısa bilgi, foto ve link ekleyelim. GMT Master konusunda katılıyorum, oda çok güzel bir saat. Ama chrono isteniyorsa fiyat limiti sebebi ile Rolex yerine başka markalara bakılmalı şu durumda.Tag Heuer Carrera / Grand Carrera yada RS2 serilerine bakılabilir belki. Farklı öneriler gelecektir.

Resim

En iyi alternatif olarak üstekki saati önerebilirim, TAG Heuer 300 SLR Caliber 1887 Chronograph :arrow: viewtopic.php?f=75&t=3805

Omega Ve Solar Impulse :arrow: http://www.omegawatches.com/spirit/pioneering/solar-impulse

HB-SIA Link :arrow: http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/hb-sia-co-axial-gmt-chronograph/32192445201003

Resim

Omega Speedmaster HB-SIA Co-Axial Chronograph GMT Spesifikasyonlar: Chronograph, Chronometer, Small seconds, Tachymeter, Numbered Edition, 24 hours GMT, Crystal: Scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides, Case: Titanium, Dial: Black Carbon fibre, Water resistance: 100 m (330 feet), Diameter: 44.25 mm

Resim

Mekanizma: Caliber Omega 3603. Self-winding chronograph with column wheel mechanism, free sprung-balance and Co-Axial Escapement for greater precision and durability. 2nd time zone through 24 hour hand. 12 hour and 30 minute totalizers, stop second function, start/stop push button, return-to-zero push button. Rhodium plated finish and gold plated engravings. Officially certified chronometer. Power reserve: 55 hours

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 19 Eki 2010, 21:57

Bence gayet güzel bir saat. Oldukça spor ve kaliteli bir duruşu var. Yalnız tavsiyem bilezikle alıp üstüne bir de kauçuk kayış almanız. Bilezik te titanyumdan, daha sonra kayıştan sıkılıp bileziğe geçmek isterseniz çok maliyetli olacaktır.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mavisakal86 » 20 Eki 2010, 15:01

Saat hos da, bence bu fiyata baska alternatifleride deyerlendirseniz iyi olur...
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Mesaj Ozgur » 20 Eki 2010, 23:14

mavisakal86 yazdı:Saat hos da, bence bu fiyata baska alternatifleride deyerlendirseniz iyi olur...

Mesela sizce?
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj mavisakal86 » 21 Eki 2010, 10:47

chopard,zenith, clk rolex den bahsetmis...
Bende omega kullaniyorum (spead master day-dateliste fiyati 3000 dolar civari) , cok guzel saatler... Ben kendi saatimi alirken yenisi 2300 dolardi(, bende 2. el ter temiz olanini 1100dolara aldim.. Acikcasi kasa modeli olarak aralarinda cok fark yok gibi zaten omeganin butun modelleri birbirini andiriyor... Simdi bu saat niye bukadar pahali ben onu anlayamadim... Suan fiyatlarini bilmiyorum ama hosunuza giden bir zenith bulursaniz bence harika saatler... Bir ara flay-back serisinin cok guzel sportif saatleri vardi ama onlari guncellediler mi bilmiyorum... Bu arada bilekleriniz kalin mi?
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, Google [Bot] ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners