TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Bir Saat Almak İstediğinizde Kendinizi Frenler Misiniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Bir Saat Almak İstediğinizde Kendinizi Frenler Misi

Mesaj MertYe » 06 Nis 2016, 04:26

Bg17 yazdı:
Caner1983 yazdı:Sub u satıp 36 mm datejust fluted bezel blue dial 116234 alma fikri bu aralar çok kafamı kurcalıyor ama hem üzerine para koyma hemde satış ve alış işleriyle uğraşmaya üşeniyorum ve frenliyorum :geek:

Caner sub i elinden cikarma sakin, pisman olursun.

Geçmişte submarinerını elden çıkarmış birine kulak vermek lazım bence :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Bg17 » 06 Nis 2016, 04:32

MertYe yazdı:
Bg17 yazdı:
Caner1983 yazdı:Sub u satıp 36 mm datejust fluted bezel blue dial 116234 alma fikri bu aralar çok kafamı kurcalıyor ama hem üzerine para koyma hemde satış ve alış işleriyle uğraşmaya üşeniyorum ve frenliyorum :geek:

Caner sub i elinden cikarma sakin, pisman olursun.

Geçmişte submarinerını elden çıkarmış birine kulak vermek lazım bence :D

Mert benimle ayni saat diliminde yasiyosun sanki ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj MertYe » 06 Nis 2016, 04:43

Haftada 3 gün dersim 19.30 da bitince sabahlar boş. Saatleri ileri almasak gün ışığından faydalanamayacağım :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Caner1983 » 06 Nis 2016, 06:34

Başar abi haklısın ama bütçe( anesthesia gibi hanım diyelim:) Uzun süre zarfında 2. Rolexi kaldırmaz ama en son hakan abi hulkdan dj2ye geçti dediğiniz gibi oda sub u arıyor halen :) arada jubilee bilezik beni çağırıyor küçük çap da çağırıyor hele fluted oda çağırıyor :lol: hatta korkuyorum kulağıma üflüyorlar gibi :lol:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj mturann » 06 Nis 2016, 08:11

sedir yazdı:"saçmalıyorsun", "ne alsan nasılsa daha güzeli var", "zaten her istediğini alacak durumda da değilsin", "aldıklarının hepsini şimdi aynı şekilde beğeniyor musun" .

Güzel düşünceler :)
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj albaysali » 06 Nis 2016, 09:12

Bütçe varsa ve beynim mantıklı bir seçim diyorsa begendigim saati almak yöntemini uyguluyorum. Saolsun saat sevdası münasebetiyle tanıdıgım dostlar bu safhada cok yardımcı oluyorlar haklarını ödeyemem.

Zaten bu imkan yoksa parada olmuyor bu nedenle otomatik fren mekanizması hep devrede :D
"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak onları , korkundan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.."
Kullanıcı avatarı
albaysali

Mesaj Emreozcan » 06 Nis 2016, 11:07

Caner1983 yazdı:Başar abi haklısın ama bütçe( anesthesia gibi hanım diyelim:) Uzun süre zarfında 2. Rolexi kaldırmaz ama en son hakan abi hulkdan dj2ye geçti dediğiniz gibi oda sub u arıyor halen :) arada jubilee bilezik beni çağırıyor küçük çap da çağırıyor hele fluted oda çağırıyor :lol: hatta korkuyorum kulağıma üflüyorlar gibi :lol:

Herkesin kulagina surekli bir seyler ufleniyor Caner, bence senin frenlerin bakima girmesi gerekiyor :). 0 aldigin kapi gibi submariner'ini jubilee bilezikli saati begendin diye satma. Bence temiz 2. el (eski referans) bulup onu almalisin 0'a izin ve butce yoksa. Yine de benim kisisel gorusum 2. rolex'ten ziyade gundelik takabilecegin baska marka bisey alman boylelikle kiymetli (maddi ve manevi) rolex'inin eskimesinin onune gecmis olursun :)
Kullanıcı avatarı
Emreozcan

Mesaj zafeer » 06 Nis 2016, 11:33

Caner kesinlikle sub kalmalı çevremde ve forumda satıp pişman olan okadar çok insan varki
Hiç maceraya gerek yok bence
Bütcen ne zaman müsait olursa ozaman içine sinen ek bir tercih yaparsın
Kullanıcı avatarı
zafeer

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kesikparmak, kogan, Mtn ve 241 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners