kethuda57 yazdı:Kaç yıldır forumdayım bu yazıyı ilk kez gördüm. Bence böyle yazılar arada kaynamamalı. Mesela otomatik saatlerin tarihçesini şimdi ben de merak ettim müsait olduğumda bulmaya çalışacağım ama kim bilir hangi konuda
Böyle özel bilgiler için sabit bir başlık açılsa güzel olmaz mı ?
Bond yazdı:Kısaca açıklamasını yapmaya çalışayım, eğer otomatik saatin tarihçesi bilinmiyorsa ilerde daha detaylı yazmaya çalışırız. Aslında bunlar forumda olması lazım ama kimbilir hangi konuda.
Clk yazdı:kethuda57 yazdı:Kaç yıldır forumdayım bu yazıyı ilk kez gördüm. Bence böyle yazılar arada kaynamamalı. Mesela otomatik saatlerin tarihçesini şimdi ben de merak ettim müsait olduğumda bulmaya çalışacağım ama kim bilir hangi konuda
Böyle özel bilgiler için sabit bir başlık açılsa güzel olmaz mı ?
Bond yazdı:Kısaca açıklamasını yapmaya çalışayım, eğer otomatik saatin tarihçesi bilinmiyorsa ilerde daha detaylı yazmaya çalışırız. Aslında bunlar forumda olması lazım ama kimbilir hangi konuda.
Kethuda57, bu ve buna benzer bilgilerin tamami forumda mevcut. Neredeyse her markanin detayli tarihi, saat ve saatcilik tarihi hepsi mevcut. O dönemde günlerimizi, gecelerimizi forumu bilgi doldurmak icin vermistik.
TSF forumdaslari olarak arama yaptiginizda en yeni degil en eski sonuclardan baslarsaniz aranilan bilgilere daha cabuk ulasabilirsiniz
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: csgoz ve 247 misafir
|