TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 İle 700 tl Arasında Saat Önerisi / Fossil

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 300 İle 700 tl Arasında Saat Önerisi / Fossil

Mesaj Star » 04 Nis 2016, 13:15

Swatch Sistem 51 :champ: :thumbup:
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj SeRxx » 04 Nis 2016, 13:17

+1
Star yazdı:Swatch Sistem 51 :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Clk » 04 Nis 2016, 14:07

Herkes otomatik saat kullanacak diye bir durum söz konusu degil. Sadece otomatik olsun diye de koluna plastik poset gibi Swatch takmanin bir anlami yok. Kullanana da bir sözümüz yok.

Saat bir aksesuar ve alacak olan kisinin amaci ile karakterini belirler. Bence Fossil'in dizayn gayet güzel. Benim en yakin arkadaslarimdan biri evde AP, Ebel gibi markalar dururken Fossil takiyor.

byflawles, eger amac otomatik mekanizmali bir saat almaksa bu saat yanlis secim. Eger aksesuar olarak kullanmak istiyorsan (ekstra olarak zamani da gösteriyor :D ) o zaman Fossil güzel. Cünkü ne Seiko 5, ne Orient ne de baska bir otomatik bu fiyata böyle güzel bir optik sunabilir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj TSayiR » 04 Nis 2016, 14:48

Clk yazdı:Herkes otomatik saat kullanacak diye bir durum söz konusu degil. Sadece otomatik olsun diye de koluna plastik poset gibi Swatch takmanin bir anlami yok. Kullanana da bir sözümüz yok.

Saat bir aksesuar ve alacak olan kisinin amaci ile karakterini belirler. Bence Fossil'in dizayn gayet güzel. Benim en yakin arkadaslarimdan biri evde AP, Ebel gibi markalar dururken Fossil takiyor.

byflawles, eger amac otomatik mekanizmali bir saat almaksa bu saat yanlis secim. Eger aksesuar olarak kullanmak istiyorsan (ekstra olarak zamani da gösteriyor :D ) o zaman Fossil güzel. Cünkü ne Seiko 5, ne Orient ne de baska bir otomatik bu fiyata böyle güzel bir optik sunabilir.

Clk, yazdıklarınızın birçoğuna katılmıyorum. Swatch firmasının sattığı saatlere ister otomatik olsun ister pilli "poşet" yakıştırmasını yapamazsınız, hiçbirimizin haddine değil.Bir firmayı överken diğerini eleştirebilirsiniz saygı çerçevesinde olduğu sürece diye düşünüyorum "Bence Fossil'in dizayn gayet güzel." " o zaman Fossil güzel" demişsiniz eyvallah, kişisel beğeninizdir saygı duyarım, ancak bir markayı tavsiye ederken diğerini gömmek midir sizin tavsiye anlayışınız? Kullanana sözün yok ama swatch poşet gibi öyle mi? Benim eşim 5 yıldır kolundaki poşetten memnun(!) hani şu incecik olan modellerden ve poşet ilk günkü kadar yeni ve zarifliğini korumakta, ayriyetten yanılmıyorsam 5 yılda bu poşete sadece 2.kez pil takıldı(!)
Fossil'e gelince daha önce kullandığım için rahatlıkla yazabilirim,saatlerini de aksesuarlarını da uzun yıllar severek kullandım ve kullanıyorum ,halen fossil firmasının bileklik ve kolyelerini kullanmaktayım, Fossil'in ürettiği saatlerde -yaşanılan sorunlar- saatin kasa ve mekanizması dışında daha çok kordonuyla alakalı oluyor. bence gelen 10 şikayetten 7-8i kordondan kaynaklı. bende yaşadığım için söyleyebilirim poşet(!) gibi olmamakla beraber kordonlarının kaliteden uzak olduğunu düşünüyorum,deri bileklikleri bu kadar kaliteliyken kordonunda ki malzeme neden böyle anlamamaktayım.
Bende tavsiyede bulunurken ilk yazdığım mesajda direkt git otomatik al herkes otomatik kullanmalı demedim kimsede diretmez zaten. siz nasıl şu anda tavsiyede bulunduysanız bende seikonun pillilerine yönlendirdim fikrimi belirttim. arkadaşlarımız sonra otomatik tavsiyesi isteyince bütçesi dogrultusunda otomatik önerilerimizi belirttik. :champ: :champ:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Clk » 04 Nis 2016, 15:07

TSayir, poset'e bu kadar takilmana anlam veremedim. Cünkü hem Swatch'un hem de alisveris posetlerinin ana malzemesi ayni. Plastik ;)

Swatch'u ben neden yerin dibine gecireyim bana ne Swatch'tan. Malzemesi plastikse benim sucum mu :D

Bu arada "birini överken digerini yerine dibine gecirmek" cümlesine yukarida yazdigim paragraflar da neyi övmüsüm? ve neyi yerin dibine gecirmisim? sorusunu yöneltmek istiyorum. ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj coolfire » 04 Nis 2016, 15:20

Bence de poset ifadesi hos olmamis. Ikisi de plastik lafi da sevmedigi markanin saatlerine "teneke" yakistirmasi yapanlarin bahanesi gibi olmus...
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj TSayiR » 04 Nis 2016, 15:21

Clk, plastik kısmında sıkıntı yok, ama teşbih yapıyorsak atalarımızında dediği gibi, hata olmamalı :thumbup: siz poşet derken içinizde sadece ana malzemeyi belirtmek varsa o zaman plastik deyin geçin "poşet gibi" derken orada siz swatch'a vurmak istediniz.. bu cümleden bariz belli yapmayın allah aşkına.

Ben swatch'un savunuculuğunu yapmıyorum. Bu forumda çok popüler ya Rolexsever arkadaşlar laf söyletmiyorlar :) Sen rolex e de kaldırıp bu tarz yaklaşsan ben aynı tepkiyi veririm. yoksa dediğin gibi banane swatch tanda rolexden de vs vs. dende.

Arkadaşınız AP varken fossil kullanıyor derken ve de sürekli güzel,güzel derken fossili övmüş olmuyor musunuz? ya övmekte de yermekte de sıkıntı yok ki ben sadece "poşet" lafına takıldım dediğim gibi. En kral marka da olsa en uygun marka da olsa yermek ile gömmek arasında ince bir çizgi var, dikkat etmekte de fayda var.
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fikrigul ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners