TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Omega'n覺n Gidiat覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega'n覺n Gidiat覺

Mesaj Hellhound » 03 Nis 2016, 23:50

mertk, keke dediiniz gibi cevap vermeseydiniz 癟羹nk羹 soru sormam覺t覺m.

Yaz覺m tarz覺mda 羹sluba ve sayg覺ya her zaman 繹nem veririm. Bir 繹nceki mesaj覺m da farkl覺 deil. Sayg覺s覺zl覺k, haddini aan bir itham. Hele ki "kafadan sallama" gibi ifadeler kullanan biri i癟in 繹renilmesi gereken bir kavram.
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj mertk » 04 Nis 2016, 00:04

Evet, sizin yapt覺覺n覺z sayg覺s覺zl覺k haddini at覺 bence, benim bir ey 繹renmeme gerek olduunu d羹羹nm羹yorum ayet sizin gidip 2010 dan beri yaz覺lan hereyi okuman覺z gerektiini d羹羹n羹yorum :thumbup:
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Ya: 35
Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj MertYe » 04 Nis 2016, 03:55

Yine neler ka癟覺rm覺覺m. Yemek b繹l羹m羹 beni 癟ok megul ediyor :D . Konu hakk覺nda 1-2 fikrimi s繹ylemek istiyorum bende. zellikle belirtmek isterim ki yapacaklar覺m覺n hi癟bir akademik makale tarz覺 bir yaz覺 ile alakas覺 veya al覺nt覺s覺 yoktur. Tamamen ahsi d羹羹ncelerimdir.

Ilk olarak elimden zaman覺nda 癟覺kard覺覺m ve piman olduum 2 saatten birisi 2500 cal 45.5mm turuncu bezel Planet Ocean'覺md覺r. Kendisini 癟ok gereksiz bir takasta kullan覺p sonradan 羹z羹lm羹t羹m. Tabi buda bir tecr羹be oldu benim i癟in hem iyi hem k繹t羹 anlamda. 2. El olarak 2000 dolar civar覺 bir fiyata alm覺t覺m ki bence paras覺n覺n hakk覺n覺 sonuna kadar veriyordu.

Elden 癟覺kartt覺覺ma piman oldum dedim sonras覺nda tekrar bir PO mu alsam diye d羹羹nd羹m ama bu sefer 8500 cal olan modellere bakmaya balad覺m hatta ufaktan 癟ap k羹癟羹lt羹p 42mm modellere daha bir s覺cak bak覺yordum.

Asl覺nda 42mm PO, Sub a g繹re benim tarz覺ma 癟ok daha uygun kasa yap覺s覺 olarak. Belkide ge癟mite kullan覺p hi癟 sorun yaanmam覺 olmamdan dolay覺 PO'ya her zaman daha yak覺nd覺m. Kald覺ki TR'de pazarl覺k sonras覺 fiyatlar ile sub date ile aras覺nda nerdeyse 2 kat fiyat fark覺 癟覺k覺yor ki 癟ok ciddi bir fark bu benim g繹r羹羹m.

Tabiki bu fark覺 vermeye deer veya demez demeyeceim bu kisinin kendi tercihidir fakat ge癟en dikkat ettim normalde PO'覺 daha 癟ok beenmeme ramen kendimi no date sub bakarken buluyorum. Ha bunda kesinlikle forumun etkisi var ama bunu Rolex 癟ok diretiliyor veya markac覺l覺k var anlam覺nda demiyorum. Sadece tercihlerimin nas覺l veya niye deitiini anlayam覺yorum.

Ha bu arada omega ciddi at覺l覺mlar yap覺yor mu bence yeni dark side of the moon inanilmaz ve tam benlik bir saat asl覺nda. Adamlar ne yapal覺m da bunu Mert'e satal覺m demiler m羹kemmeli 羹retmiler. (Mekanizma anlam覺nda konumuyorum ayet o konuda pek bilgi sahibi deilim. Tamamen optik yorumum bu.)

Sonra d繹n羹p bir bak覺yorum Rolex al覺nacak para Omega'ya verilir mi diye d羹羹n羹yorum. Bunu burada yazmam覺n sebebi tart覺ma yaratmak deil. Nedense bana hep bir saate Rolex paras覺 verilecekse Rolex al覺nmal覺 gibi geliyor belkide hi癟 kullanmad覺覺m i癟in deneyimlemek istiyorum. Yoksa Rolex Omega'dan 癟ok 羹st羹n ne gerek var o paraya Omega almaya gibi bir mant覺k kesinlikle s繹z konusu deil.

Bu arada 4-5 g羹n kadar 繹nce 24 saatliine Rolex Deepsea kulland覺m ve ben bunu al覺cam dedim ki aile bask覺s覺 y羹z羹nden alamad覺m. Ailenin saatle alakas覺 olmay覺nca o kadar kal覺n saat al覺n覺r m覺 daha doru d羹zg羹n biey bulamad覺n m覺 diye tepkiler geldi malesef e ben ikna ettim ederim diyene kadarda saat sat覺ld覺 zaten :D

Demem o ki bu sat覺rlar覺 yazarken ve tekrar okuduumda ben bile asl覺nda ne almak istediimi veya alabileceimi kestiremiyorum. B繹yle Rolex paras覺na Omega falan diyince akl覺ma forumda "Rolex almayacak kadar zengin olmamak" bal覺kl覺 konu geldi orada da bu tip d羹羹nceleri bolca tart覺m覺t覺k.

Son olarak Deepsea ile wristshot koyarak huzurlar覺n覺zdan ayr覺l覺yorum :D

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Baran » 04 Nis 2016, 04:01

Mert bence kolunda guzel durmu ama bence sende Rolex almamal覺s覺n,alacak olsan zaten al覺rd覺n gitmisin UN alm覺s覺n Hublot alm覺s覺n seni Rolex Club a member olarak alm覺yoruz afaroz ediyoruz :) :) aka biryana Deepsea kolunda iyi durmu senin kesinlikle 1 k羹c羹k 2 siyah saat almaman laz覺m siyah saat kolunda kayboluyor ve bilein kal覺n oldugu ya覺nda kucuk olduu i癟in kucuk saat yak覺t覺rm覺yorum.Nedense sen覺n saatin celik alt覺n B羹y羹k bir Rolex gibi geliyor ama alt覺n al覺rsam eve giremem diyorsun biey diyemiyorum.Ya o UN yi verde ne al覺rsan al l羹tfen ahahahaha Ya d羹n akam cok yedim i癟tim gece k繹r羹 uyand覺m bu hafta s覺k覺 bir rejim yapaca覺m hatta imdi uyuyup 5:30 da sahile komaya ineceim sende gel :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj MertYe » 04 Nis 2016, 04:06

5.30 dediine 1.5 saat var ben o kadar uyusam sersemlikten y羹r羹rken bay覺l覺r覺m veya ilk pastaneye b繹rek yemeye falan girerim[emoji38]
UN'i sana yedirmem bu arada bil istedim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Baran » 04 Nis 2016, 04:10

Koudan sonra feneryolunda sar覺yer b繹rekcim var orda b繹rek yeriz kabul :) UN yide yemeye niyetim yok hahaahh
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj eyimen » 04 Nis 2016, 09:32

Tgm yazd覺:
Cct yazd覺:Kalp k覺rar..

Resim

Cct :thumbup:

B羹t癟eden ba覺ms覺z, alaca覺m iki Omega dan birisi bu birisi de Dark side of the moon :champ: Ankara Rotap'ta 癟ok k覺sa elime ald覺m ve full seramik kasa adeta yan覺yordu :super:

Ben yenisinden ziyade hala bunu daha cok begeniyorum. Cidden yaniyor :champ:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj Tgm » 04 Nis 2016, 09:37

Ben de eskisini kastetmitim eyimen :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Merdo ve 237 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners