Cct yazd覺:Kalp k覺rar..
Tgm yazd覺:Mertk, tamam be y覺lda Omega'n覺n katettii yolu tart覺al覺mAma.. Yaz覺n覺z bence 癟ok k繹t羹 bir balang覺癟 olmu. Adeta kap覺y覺 a癟覺p sonra da tekrar kapatm覺s覺n覺z.
-Omega'n覺n forumda k羹癟羹msendiini nerden 癟覺kar覺yorsunuz?? Eletirmek ayr覺 k羹癟羹msemek ayr覺.
-Bir markan覺n el癟ilii de nerden geliyor?? B覺rakal覺m bu arka 癟覺kma ilerini. Faydal覺 bilgi payla覺mlar覺na odaklanal覺m.
-襤癟ilik i癟ilik diyorsunuz, bir t羹rl羹 alt覺n覺 dolduram覺yorsunuz.. Sonra i癟ilikten tekrar dekorasyona bal覺yorsunuz.
-"saatten anlamayan Rolex'e, saat anlayan Omega'ya y繹nelir" diyorsunuz. B繹yle basit bir genelleme olabilir mi??
Buras覺 umuma a癟覺k bir yer. Bilginin payla覺ld覺覺 yer. Fazlas覺yla subjektif ve doruluundan emin olmadan payla覺lan bilgiler insanlar覺 yanl覺a y繹nlendirir.
Ger癟ek konuya gelecek olursak.. Bir iki c羹mle de ben s繹ylemek isterim.
5 y覺l i癟inde Omega'n覺n 繹zellikle mekanizma yap覺m覺 ve hassasiyeti konusunda 癟ok g羹zel iler yapt覺覺n覺 s繹ylemeliyim. Ama bu yeni calibrelerdeki kal覺nl覺k meselesi hala sorun olarak duruyor.
zellikle seamaster 羹r羹n gam覺 hem ger癟ek manada hem de "alg覺" olarak kalitesini yukar覺 ta覺yor. Yak覺ndan incelediim PO, yeni seamaster覺 i癟ilik vs.. olarak 癟ok beendiimi s繹ylemem laz覺m.
Son olarak Basel de tan覺t覺lan yeni speedmaster moonphase, Omega i癟in bence g繹vde g繹sterisiydi ve yine bence bu bal覺覺n tek ba覺na cevab覺 bile olabilir
Cct yazd覺:Peki Omega'n覺n gidiat覺 ile ilgili tart覺覺l覺rken neden s羹rekli Rolex konuuluyor? Ben bunu 癟ok anlams覺z buluyorum.. 5 sayfa yaz覺lm覺 ama hi癟 Omega'dan bahseden yok.
Hellhound yazd覺:Forumlarda olmazsa olmaz kar覺lat覺rma bal覺klar覺 TSF'de "fanatizm" bal覺klar覺 haline gelmi durumda. Hala faydal覺 bilgiler payla覺lsa da yararlanmak isteyenin c覺mb覺z kullanmas覺 gerekli.Cct yazd覺:Peki Omega'n覺n gidiat覺 ile ilgili tart覺覺l覺rken neden s羹rekli Rolex konuuluyor? Ben bunu 癟ok anlams覺z buluyorum.. 5 sayfa yaz覺lm覺 ama hi癟 Omega'dan bahseden yok.
Bu tespit 癟ok yerinde. En son mesaj覺n 2011'de at覺ld覺覺 bal覺k, 5 y覺l sonra baka bir marka ile kap覺t覺r覺larak epic bumplan覺yorsa ve akabinde kuyuya ta at覺lmaya da devam ediliyorsa Omega'n覺n gidiat覺n覺 deil de forumun gidiat覺n覺 tart覺mak daha yerinde olur.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 238 misafir
|