TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF SE Modeli Katılımcı Listesi / Global Reservation List

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF SE Modeli Talep Listesi

Mesaj Bond » 17 Eki 2010, 15:48

2fast4u yazdı:bond deyince concorde ucagi cagrisim yapti :) maverick in arkadasi bond oldugunu simdi anladim
2FAST4U
Resim
bond, mig29 down my neck.... ready for a dog fight........."roger that" ..:)

Sen eski mesajlarda sınıftan resim koyup Top Gun'dan anılarını paylaşınca benimde aklıma öyle geldi :)

Radio mesajınada cevap olarak affirmative diyorum bu durumda ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: TSF SE Modeli Katılımcı Listesi ( Güncellendi )

Mesaj Bond » 17 Eki 2010, 16:18

Liste tamamlanarak güncellenmiş ve katılımcı listesi haline dönüşmüştür. DLC kasa farkı olarak + € 15 bilgisi geldi.

Yavaş yavaş Stainless Steel veya DLC Black kasa olarak seçimleri düşünmeye başlayınız. 2. kayış modelinin seçimi için ise sadece kesin katılımcıların oy verebileceği ayrı bir anket başlığı açacağız.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj orakay » 17 Eki 2010, 20:55

Benim tercihim DLC Black kasa.
Bu arada kayışların tokaları da kasa ile uyumlu mu olacak?
Kullanıcı avatarı
orakay

Mesaj sosyalcan » 17 Eki 2010, 22:43

Type SS
Olsun lütfen.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 18 Eki 2010, 08:54

Orakay, tokalar kasa ile uyumlu olacak. Gecen hafta Günther Steinhart ile yaptigim görüsme de yöneltmis oldugum DLC tepe sorusu üzerine saatlerin dizaynlari ile ilgili ufak bir sohbetimiz oldu.

Pilot kayislarda bulunan zimbalar celik. Ayni sekilde vintage kayislarda bulunan köprülerde celik (bakiniz benim 44 mm Chrono havana kayis). Bu neden ile Steinhart tepeleri celik olarak sunuyor ki kasa ve kayis üzerinde ki denge yakalansin. Kisacasi Steinhart mantigi su. Kasa ve toka DLC. Tepe, zimba ve köprü celik. bu sekilde renk uyumu saglanmasi amaclanmis.

Yine de kim DLC tepe isterse yaptirtabiliriz. Bu durumda unutmamaniz gereken simsiyah saate takacaginiz kayista ki celik zimbalarin uyumsuz olacagi. Ama benim icin siyah tepe daha güzel diyen olursa DLC yaptiririz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cinman » 18 Eki 2010, 09:11

clk yazdı:Orakay, tokalar kasa ile uyumlu olacak. Gecen hafta Günther Steinhart ile yaptigim görüsme de yöneltmis oldugum DLC tepe sorusu üzerine saatlerin dizaynlari ile ilgili ufak bir sohbetimiz oldu.

Pilot kayislarda bulunan zimbalar celik. Ayni sekilde vintage kayislarda bulunan köprülerde celik (bakiniz benim 44 mm Chrono havana kayis). Bu neden ile Steinhart tepeleri celik olarak sunuyor ki kasa ve kayis üzerinde ki denge yakalansin. Kisacasi Steinhart mantigi su. Kasa ve toka DLC. Tepe, zimba ve köprü celik. bu sekilde renk uyumu saglanmasi amaclanmis.

Yine de kim DLC tepe isterse yaptirtabiliriz. Bu durumda unutmamaniz gereken simsiyah saate takacaginiz kayista ki celik zimbalarin uyumsuz olacagi. Ama benim icin siyah tepe daha güzel diyen olursa DLC yaptiririz.

kullandıkları çelik nikel demir veya krom içeriyor mu ? yoksa saf çelik mi ? daha doğru soru şu : alerjen midir non alerjen mi kullandıkları çelik
Kullanıcı avatarı
Cinman

Mesaj Bond » 18 Eki 2010, 09:26

Cinman saf çelik derken elbette 316L SS içinde bir miktar diğer madenlerden bulunuyor. Bu şekildede tabir edilebilir halk arasında genelleme saf çelik olarak ama buradaki saatte bu tarz bir malzemenin kötü bir alaşımdan yapılması gibi bir durum söz konusu değil. Alaşımın teknik detayları var internette detaylı olarak ama burdan anlamamız zor. Çelik zaten bir demir ve karbon alaşımı. 316L SS Alerjen değildir ama şu var sende bu konuda belli bir miktar alerji olduğunu biliyorum, çok az miktarlarda bile bu maddelerden eklenmiş olunca sende gene alerjik reaksiyon oluyor mu? Yani normal bir saat taktığında 316L çelikten yapılmış herhangi bir sorunla karşılaştın mı? Sonuçta önemli bu senin için.

Mesela yeni Tag Heuer Aquaracer 500'de bu sorunu yaşıyormusun? Kullanılan çelik aynı 316L olmalı.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mech16 » 18 Eki 2010, 09:56

Bond,
Type SS olsun benimki de...
Kullanıcı avatarı
mech16

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners