Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
@zafeer Lord marvel'i de çok beğeniyorum ancak boyutundan ötürü alışmam zor olur gibi geliyor, saatim biraz daha sonraki dönemlere ait ve biraz daha geniş. @TSayir emin olmamakla beraber üretildiği dönem jdm olduğunu sanıyorum
@mucadeleci Çok güzelmiş ama değil, gerçekten çok az rastlandığı için (benim de tesadüfen karşıma çıktı diyebilirim bir haftada bileğimde buldum ) bolca ipucu vereyim akşama da bir aksilik olmazsa fotoğrafları paylaşırım 90 larda kısa bir süre üretilmiş, 4s15 mekanizmalı, "en güzel mavi kadran"'ın gediklisi olacağını düşünüyorum ve diver değil.
mucadeleci yazdı:Laurel Seiko mu ki Alpinist mi yoksam?
Sizden korkulur
Akşama bırakmayalım o zaman, saatim Laurel Seiko LHAM600 fotoğrafta da görünen çizik dışında çok iyi kondisyonda diyebilirim (o da pratikte fotoğraftaki kadar göze batmıyor) orijinal kutu saklanmamış bu zamana kadar herhalde ki standart bir kutuda geldi. Mavi gri arası kadran fotoğraflarda göründüğünden çok daha göz alıcı.