Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
miklaaa » 28 Mar 2016, 15:59
Bu konuda hiç bilgim yok o yüzden soracağım sorular saçma olabilir kusura bakmayın [emoji1] 2 gün önce tudor pelagos aldım Adana rolex bayisinden ama İstanbulda yaşıyorum kutunun içinden çıkan siyah silikon kayışı takmak istiyorum sizce aparat alarak kendim yapabilir miyim eğer yapabilirsin diyorsanız hangi aparatları almam lazım (hiç tecrübem yok) ya da İstanbul Anadolu yakasında ataşehir kadıköy civari hangi saatçiyi önerirsiniz kordonu değiştirmek için ya da rolex bayisine mi gitmeliyim İstanbulda ve son olarak ne kadar ücret alıyorlar kordon değiştirmeye. Teşekkürler.
-

miklaaa
-
Caner1983 » 28 Mar 2016, 18:53
miklaaa yazdı:Bu konuda hiç bilgim yok o yüzden soracağım sorular saçma olabilir kusura bakmayın [emoji1] 2 gün önce tudor pelagos aldım Adana rolex bayisinden ama İstanbulda yaşıyorum kutunun içinden çıkan siyah silikon kayışı takmak istiyorum sizce aparat alarak kendim yapabilir miyim eğer yapabilirsin diyorsanız hangi aparatları almam lazım (hiç tecrübem yok) ya da İstanbul Anadolu yakasında ataşehir kadıköy civari hangi saatçiyi önerirsiniz kordonu değiştirmek için ya da rolex bayisine mi gitmeliyim İstanbulda ve son olarak ne kadar ücret alıyorlar kordon değiştirmeye. Teşekkürler.
Sizde benim gibi acemilerdensiniz bence saati çizmeden rolex bayisi değil servisine götürün

Rolex’s don’t tick-tock
-

Caner1983
-
asymptote » 28 Mar 2016, 19:48
torosluali, AF Swiss pin remover kullanıyorum, gayet başarılı..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
torosluali » 28 Mar 2016, 19:50
asymptote yazdı:torosluali, AF Swiss pin remover kullanıyorum, gayet başarılı..

İlginize teşekkür ederim.
-

torosluali
-
miklaaa » 28 Mar 2016, 20:02
Caner1983 yazdı:miklaaa yazdı:Bu konuda hiç bilgim yok o yüzden soracağım sorular saçma olabilir kusura bakmayın [emoji1] 2 gün önce tudor pelagos aldım Adana rolex bayisinden ama İstanbulda yaşıyorum kutunun içinden çıkan siyah silikon kayışı takmak istiyorum sizce aparat alarak kendim yapabilir miyim eğer yapabilirsin diyorsanız hangi aparatları almam lazım (hiç tecrübem yok) ya da İstanbul Anadolu yakasında ataşehir kadıköy civari hangi saatçiyi önerirsiniz kordonu değiştirmek için ya da rolex bayisine mi gitmeliyim İstanbulda ve son olarak ne kadar ücret alıyorlar kordon değiştirmeye. Teşekkürler.
Sizde benim gibi acemilerdensiniz bence saati çizmeden rolex bayisi değil servisine götürün

İnternetten baktımda bana yakın olarak özgür saat suadiye ve rhodium akasya var bunlar bayi sitede ayrıca bir servis adresi göremedim bayi servis beraber mi acaba?
-

miklaaa
-
evsen81 » 28 Mar 2016, 20:25
6767F, kordon kısaltma aleti+uç,20mm 22mm pin seti sipariş ettik bakalım.Yaklaşık 23£ tuttu.Bakalım kaç günde gelecek.
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
-

evsen81
-
evsen81 » 11 Nis 2016, 19:13
Takipsiz 2 haftada geldi kargo

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
-

evsen81
-
asymptote » 11 Nis 2016, 20:20
Hayırlı olsun..

Ben daha önce takipsiz birkaç kez alışveriş yapmıştım, en geç bir haftada gelmişti..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 197 misafir