Clk yazdı:Itibar görmüyor diye nitelenen Longines 1 Milyar CHF ciro yapiyor![]()
Basarisiz denen Tag Heuer'in cirosu 1.2 Milyar CHF!
Pardon ama kim neye göre bu sirketleri yerin dibine geciriyor? Elestiriler biraz rasyonel olursa daha iyi olur
Clk yazdı:mertk, bana neden Tag'in Seiko ile calismasinin bir hata oldugunu aciklayabilirmisin?
Tag Heuer'in TC78 Seiko platformu üzerine modifiye ederek ürettigi mekanizmaya Ferrari dersek ETA 7750 yaninda Bostanci Maltepe Minibüsü gibi kalir.
Seiko ürettigi saatlerde Japon kalite kavramini sonuna kadar uygulayan bir sirket. Benim 35-40 yasinda ki Seiko Lord Master'im servissiz sekilde halen ETA 2824-2 seviyesinde performans gösteriyorsa, ucuz fiyatli Seiko 5 mekanizmalari günümüzde bir cok Isvicre'li ile yaklasik esit ayni performansa sahipse bence Tag Heuer'e yanlis yapti diyemeyiz.
Bence Tag Heuer hem ticari hem de teknik anlamda en mantikli ortakligi kurdu. Zaman icerisinde bunu cok daha net görecegimizden eminim.
Biver sifirdan aldigi Hublot'yu bugün ki haline getirdiyse Tag Heuer ile neler yapabilecegini varin siz düsünün
mertk yazdı:Clk yazdı:mertk, bana neden Tag'in Seiko ile calismasinin bir hata oldugunu aciklayabilirmisin?
Tag Heuer'in TC78 Seiko platformu üzerine modifiye ederek ürettigi mekanizmaya Ferrari dersek ETA 7750 yaninda Bostanci Maltepe Minibüsü gibi kalir.
Seiko ürettigi saatlerde Japon kalite kavramini sonuna kadar uygulayan bir sirket. Benim 35-40 yasinda ki Seiko Lord Master'im servissiz sekilde halen ETA 2824-2 seviyesinde performans gösteriyorsa, ucuz fiyatli Seiko 5 mekanizmalari günümüzde bir cok Isvicre'li ile yaklasik esit ayni performansa sahipse bence Tag Heuer'e yanlis yapti diyemeyiz.
Bence Tag Heuer hem ticari hem de teknik anlamda en mantikli ortakligi kurdu. Zaman icerisinde bunu cok daha net görecegimizden eminim.
Biver sifirdan aldigi Hublot'yu bugün ki haline getirdiyse Tag Heuer ile neler yapabilecegini varin siz düsünün
Clk, çalışmasının yanlış olduğunu düşünmüyorum.Benim dediğim bunu tamamen inhouse olarak lanse edip.Sonra seikodan aldık ama çok değiştirdik sözlerine dönüştürmek zorunda kalmaları.Bence basın açıklamasında batırdılar, yoksa direkt böyle lanse etselerdi kimse buna birşey demezdi.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 233 misafir
|